MILUJU SE: Gole Hurem i Ajša u hamamu!
Foto: Hurijet

Šta će reći Sulejman

MILUJU SE: Gole Hurem i Ajša u hamamu!

Stars -
Merjem Uzerli je sa novinarkom jednog turskog lista razgovarala u jednom hamamu, a njih dve su bile ogrnute samo peškirićima
1 / 5 Foto: Hurijet

Popularna turska glumica Merjem Uzerli, koja se proslavila ulogom sultanije Hurem u seriji "Sulejman Veličanstveni”, uradila je set provokativnih fotografija sa novinarkom Ajše Arman u jednom hamamu u Turskoj.

Novinarka lista “Hurijet” uradila je intervju sa Merjem u turskom kupatilu, a glumica i novinarka su bile ogrnute samo peškirićima.

U razgovoru sa novinarkom, Merjem, koja je vidno smršala, govorila je o svom životu u Nemačkoj, roditeljima ali i dečku Džanu Atašu za koga se nada da je “onaj pravi”. Iako se pričalo da je Uzerlijeva raskinula sa njim, ona kaže da su srećni zajedno.

Na pitanje da li voli da izlazi noću, popularna Hurem kaže da nikada nije bila “noćna ptica”, i da je kao mala videla dosta atraktivnih mesta u svetu, tako da sada uživa u dugim šetnjama gradom i druženju sa prijateljima.

Popularna Hurem je govorila o detinjstvu i kako je kad je bila mala želela da bude policajac ili tarapeut. Ali, onda se odlučila da bude glumica. Za sebe kaže da se uvek osećala kao Nemica, iako živi i radi u Turskoj. Kao mala je dolazila u Tursku na more, kod rodbine, ali je studirala u Nemačkoj.

Međutim, kaže da sada kada uđe u džamiju, ili čuje molitvu, oseća se veoma prijatno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track