Rada Manojlović: Patim od nesanice

Otkrila

Rada Manojlović: Patim od nesanice

Stars -
Uzela sam „hvatača snova“ jer staro indijsko verovanje kaže da će mi on rešiti sve probleme, rekla pevačica i pokazala nam nakit za nogu

Događaj sezone.Petnaesta po redu dodela Oskara popularnosti održana je u dvorani Borik u Banjaluci. Nagrade su otišle u ruke više od 40 izvođača, među kojima i Jeleni Rozgi, Željku Samardžiću, Saši Matiću... I, naravno, Radi Manojlović, na kojoj smo primetili neobičan detalj oko nožnog zgloba. Atraktivna pevačica nam je otkrila i razlog - pati od nesanice.- Ne mogu da spavam već nekoliko dana. Patim od nesanice. Uzela sam „drim kečer“ (hvatač snova, prim. aut.) da vidim hoće li mi pomoći. Postoji staro indijansko verovanje da će mi on rešiti sve probleme (smeh). Videćemo kako radi. Javiću vam utiske - rekla je Rada za Kurir.

Žera, Dženan i Sale
Žera, Dženan i Sale

Dženan i Sale kao ŽeraDženan Lončarević i Aleksandar Sale Cvetković, pevač Tropiko benda“, pokušavaju da budu kao Dražen Žerić Žera. Na nastupima nose isključivo starke, ali nekako nam izgledaju kao da su ih uzeli od svojih lepših polovina. Sale je počeo da nosi kape i u zatvorenom prostoru - kao Haris Džinović.- Nemam problema s opadanjem kose. To je stil u kojem se najbolje osećam - rekao je Cvetković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track