ACINA ISPOVEST: Eurokrem sam delio da bi dete imalo i za sutra

Bez pare i dinara

ACINA ISPOVEST: Eurokrem sam delio da bi dete imalo i za sutra

Stars -
Pozajmljivao sam za mleko i delio eurokrem na dva dela kako bi mi dete imalo i za drugi dan, potpuno je iskreno Pejović

Pevač Aco Pejović otkrio je da nije uvek živeo u blagostanju i da je u Beograd došao sa ženom i malim detetom sa samo 300 dinara u džepu, a za 27 kvadrata u kojem su živeli morao je da iskešira 250 maraka.

"Sa suprugom i ćerkom živeo sam u 27 kvadrata i tog vremena sećam kao najtežeg, ali i najljepšeg u životu. Došli smo sa bukvalno tristo dinara u džepu, a samo kirija je koštala 250 maraka. Pozajmljivao sam za mleko i delio eurokrem na dva dela kako bi mi dete imalo i za drugi dan", otvorio je dušu Pejović u emisiji Amidži šou.

Ispričao je i o svojim iskustvima dok je živeo i radio u Francuskoj i tom prilikom otkrio da su ga skidali na granici, i to do gole kože.

"Gospodine Pežovik, tako su me nazvali Francuzi, izađite napolje. I tako su me skinuli, skroz. Dva dana sam bio u zatvoru i dobio zabranu od dve godine u pasošu", ispričao je Aco Pejović.

Aco nije znao šta će dalje, pa je seo u šinobus koji prevozi radnike koji žive u Italiji, a rade u Francuskoj i prevezao se. "To veče sam spavao na klupi i stvarno sam imao sreće, niko me nije opljačkao niti nešto slično", rekao je pevač.

Pevač je ispričao kako je sačekao noćni voz, ali da se odsekao jer je čuo policajce koji ulaze u voz. "Srećom, policija je jurila neke Arape koji su krali ćebad po vagonima."

Pejović je u početku u Francuskoj radio na građevini, ali samo 7 dana, jer je ubrzo dobio otkaz zbog kašnjenja.

"Radio sam kao pomoćni bagerista, ali ne dugo. Kasnije sam pevao i svirao po srpskim klubovima", iskren je bio Aco.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track