STANIJA OTVORENO: Nisam imala seks dve i po godine!

Intervju učesnica Farme

STANIJA OTVORENO: Nisam imala seks dve i po godine!

Stars -
Čekala sam dečka da se vrati sa Havaja. Bila sam u najboljim godinama, a živela kao opatica. Eto vidite kakav sam karakter

Otvorena.Stanija Dobrojević svakako je jedna od najatraktivnijih na imanju u Lisoviću. Zgodna Rumljanka obećava spektakl i kaže da će se potruditi da nikoga ne prebije, veruje da će biti seksa na Farmi, ali iz te priče izuzima sebe. Za Kurir je otkrila da veoma dugo može da apstinira, a da je najduži vremenski period bez muškarca bio dve i po godine.- Najviše me plaše međuljudski odnosi i higijena. Nisam nafurana riba, koja se folira - fuj, selo smrdi. Ne! Sve ću da radim, čak i da čistim štale i obore, hranim stoku i živinu. Nikada u životu nisam živela na selu i ne znam kako se neguju domaće životinje, odrasla sam u stanu, tako da nisam ni dvorište ni kuče imala, ali nadam se da ću se snaći.♦ Da li imaš taktiku?- Pomalo zazirem od kamera koje će biti uključene 24 časa, jer dok sam bila u „Survajveru“, nije bilo tako. Tamo tačno vidiš kada ti dolazi kamerman i možeš čak i da glumiš jer znaš šta se snima. Moguće je da se zabeleže neki momenti i postupci kojih ni sama nisam svesna.♦ Postoji li mogućnost da ti se desi romansa u „Farmi“?- U ovom trenu mogu da kažem ne, ali sam svesna da se u rijalitiju živi nov, drugačiji život. Pod tim okolnostima je sve moguće. Ne mogu da garantujem da neće.♦ Koliko si najduže izdržala bez seksa?- Iskreno?! Pune dve i po godine, kada sam čekala dečka da dođe.♦ Odakle?- Sa Havaja. Eto vidite kakav sam karakter. A još su to bile moje najlepše godine. Imala sam 23-24 godine. A živela kao opatica! E zato mi je i bilo žao što su me tada neosnovano spajali s fudbalerima.♦ Kakav frajer bi mogao da te osvoji?- Ne ložim se na manekenčiće i fudbalerčiće, već na prave muškarce u pravom smislu te reči. Znači, trebalo bi da ubace nekog drvoseču. (smeh)♦ Šta misliš da li će biti seksa u „Farmi“?- Moguće. U stvari, biće sigurno. Ali ne očekujte ga od mene!♦ Ipak se očekuje neki toples ili bar da si razgolićena?- Pusto ostrvo je nekako samo po sebi davalo ležernost i tamo je nudizam bio okej. Farma mi nije za to. Možda eventualno neki seksi šorts kada otopli.♦ Sigurna sam da si sada razočarala mnoge i da su te već zamišljali kako u halterima pojiš svinje.- Jedino ako dobijem zadatak od zadruge. (smeh)♦ Šta će ti najviše nedostajati?- Internet.

Srbija će me tek voleti♦ Da li može da se dogodi da se pobiješ s nekim, pošto si iz „Survajvera“ izbačena upravo zbog toga?- Ni u jednom rijalitiju ne bih ostala po svaku cenu. U afektu mogu svašta da uradim. Prezirem zlobu i provokaciju. Mrzim džukačku inteligenciju i više volim glupe ljude nego takve. Neću kalkulisati, već ću biti ono što jesam i Srbija će me tek voleti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track