SKANDAL: Policija upada na Farmu i hapsi Eru zbog pedofilije?!
Foto: Damir Dervisagić

SKANDAL: Policija upada na Farmu i hapsi Eru zbog pedofilije?!

Stars -
Srpsko tužilaštvo formiralo predmet povodom Ojdanićeve izjave da je bio u vezi s devojkom koja je išla u osmi razred

Farma će mu doći glave!Srpska policija mogla bi uskoro da poseti učesnike „Farme“ kako bi ispitala Eru Ojdanića zbog sumnje na pedofiliju. On se u rijalitiju hvalio kako je imao vezu s maloletnicom.- Znate li da sam ja bio s devojčicom koja je bila u drugom polugodištu os­mog razreda. Bili smo u vezi šest godina - izgovorio je Ojdanić.Njegovom skandaloznom izjavom od juče se bavi srpsko tužilaštvo.- Predmet je formiran i zatraženo je od Pinka da dostavi snimak na osnovu kog će se utvrditi dalji koraci - rekli su u Višem tužilaštvu u Beogradu.Zbog Erine izjave reagovala je i Republičkoj radiodifuznoj agenciji (RRA).- Dostavili smo snimak tužilaštvu kako bi se utvrdilo da li ima elemenata krivičnog dela. A protiv emitera smo pokrenuli po­s­tupak - rekao je Goran Karadžić, zamenik predsednika Saveta RRA.Inače, kako je Kurir saznao od pravnih stručnjaka, postoji osnov da tužilaštvo naloži policiji da ispita Ojdanića zbog sumnje na krivično delo.- Isto tako postoji mogućnost i da Ojdanić kaže da se šalio, zbog čega bi trebalo ispitati i devojku za koju on tvrdi da su bili u vezi - kaže on.

Kazna od tri godine zatvoraAdvokat Nikola Lukić iz advokatske kancelarije Tome File kaže da postoji mogućnost da je Ojdanić prekršio član 190. Krivičnog zakona - Vanbračna zajednica s maloletnikom u kom piše: „Punoletno lice koje živi u vanbračnoj zajednici s maloletnikom kazniće se zatvorom do tri godine.“

Pink: Nije reč o hvalisanju krivičnim delom- Era Ojdanić nije izjavio da je imao seksualne odnose s maloletnicom, već da je navodno bio u nekoj vrsti platonskog odnosa s njom. U suprotnom, takvu izjavu ne bismo objavili. Pitanje je da li je priča realna, pošto je poznato da je on sklon davanju izmišljenih izjava kako bi privukao pažnju. Sporni snimak je emitovan u pregledu dana, nakon više pregleda i nakon što smo ustanovili da nije reč o hvalisanju krivičnim delom - stoji u saopštenju Pinka.

Cakana: Era je pedofil- Ako je tačno to što tvrdi, onda je on pedofil za psihijatriju. Pa, to ni onaj Ekrem ne bi rekao. Ne znam šta da kažem, neka se vadi iz govana kako zna i ume kad izađe.

Mira Škorić: Eru treba kastrirati!- Prva bih se založila za njegovu kastraciju! Jeste da se kaže „pas koji laje ne ujeda“, a možda je to samo nepromišljeno hvalisanje. Era je verovatno nesvesno izlupetao neviđenu glupost.

Bora Drljača: Kriva je devojčica- Ako je to tačno, onda je ona nenormalna devojčica koja se upušta u vezu s toliko starijim čovekom. Ipak, ne verujem da je istina, rekao bi mi on. Danas je došlo takvo vreme da je antireklama najbolja. Era voli da bude u centru pažnje, zato i priča gluposti i budalaštine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track