VIDEO: Evo šta je Era rekao o vezi sa devojčicom (14)

Šokantno

VIDEO: Evo šta je Era rekao o vezi sa devojčicom (14)

Stars -
Ja sam se zabavljao 2001. godine, sa 86. godištem, drugo polugodište osmog razreda je bila. Bili smo šest godina zajedno, pohvalio se pevač

Era Ojdanić, folker, šokirao je ukućane Farme i srpsku javnost svojom izjavom da je bio sa maloletnom devojčicom 2001. godine, koja je tada bila osmi razred.

"I posle kažu, startuje mlade, zgodne devojke. Ja sam se zabavljao 2001. godine, sa 86. godištem, drugo polugodište osmog razreda je bila. Bili smo šest godina zajedno, i ja to ozbiljno kažem", pohvalio se Era, dok se Stanija šokirala.

"Hajde dovedite mi jednu koja neće da bude sa mnom. Ne smem da kažem koje godište me klinke startuju. Nisam od tih frajera koji se hvale. Koja ne bi sa mnom izašla u život da se zeza i provodi. Nema te, ja sam takav lik", nastavio je Era da se hvali.

Savet Republičke radiodifuzne agencije danas je održao vanrednu telefonsku sednicu na kojoj je ocenjeno da su izjave folk pevača Andrije Ere Ojdanića u rijaliti-programu "Farma" na TV Pink da je bio u vezi sa učenicom osmog razreda osnovne škole povređeni Zakon o radiodifuziji i Kodeks o ponašnaju emitera.

Zamenik predsednika Saveta RRA Goran Karadžić izjavio je da je pokrenut postupak za izricanje mera, a da će nadležnom tužilaštvu biti predat snimak u kojem Ojdanić kaže da je imao vezu sa devojčicom, kako bi se ispitalo kakva je bila priroda te veze, jer ukoliko je veza uključivala i seksualni odnos to se može tretirati kao krivično delo.

Televizija "Pink" smatra da su reakcije na izjave Ojdanića opravdane, ali da su u isto vreme i preterane.

"Ojdanić nije izjavio da je imao seksualne odnose sa maloletnicom, već je ispričao da je navodno bio u nekoj vrsti platonskog odnosa. U suprotnom, takvu izjavu ne bismo objavili. Naravno, postavlja se i pitanje da li je u pitanju realna priča, pošto je poznato da je gospodin Ojdanić sklon davanju sličnih izmišljenih izjava kako bi privukao pažnju na sebe", navodi se u odgovoru pres službe RTV Pink.

http://www.youtube.com/watch?v=dLLcHaqzrtQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track