Prve nominacije na Farmi: Duelisti Tijana i Dule

Sledi izolacija

Prve nominacije na Farmi: Duelisti Tijana i Dule

Stars -
Farmeri su između Duleta i Radojke izbrali da Dule ide u duel, a najmanje glasova publike je imala glumica Tijana Macura

Prvi duelisti na Farmi 4 su Dule, koji je izabran od strane učesnika rijalitija, a glumica Tijana Macura je imala najmanje glasova publike.

Stanija je podelila štapiće, a Ognjen je objasnio pravila. Gazda Ekrem je imao problema da shvati na koji način funkcionišu nominacije, iako je već boravio na Farmi.

Prvo su se birali duelisti. Većina Farmera je dala svoj štapić Duletu sa objašnjenjem da im je on pričao kako ima mnogo posla kod kuće, ide proleće i on mora da obrađuje zemlju i da se brine za kravu i tele.

Ukućani koji su svoj štapić dali Duletu su Zorica, Stanija, Miki, Filip Filip, Aki, Goca Božinovska, Goca Bjelica, Saška, Ljuba, Jovana, Vesna, Tijana, Daria, Sandra i Nasif, a Radojki je štapić dao Danijel, Ekrem, Era i Milan Tarot, koji je imao veoma zanimljivo obrazloženje da joj je zagoreo hleb i da je uvek na strani mušaraca.

Ognjen je saopštio da je Tijana Macura imala najmanje glasova publike i rekao je da duelisti moraju odmah da idu u izolaciju.

Duelisti biraju da li će se takmičiti na kvizu znanja, ili sposobnosti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja