Vesna Rivas napala Seksi Sandru: Alo, nemoj da mi se manekenišeš!

Još jedna svađa!

Vesna Rivas napala Seksi Sandru: Alo, nemoj da mi se manekenišeš!

Stars -
Alo bre mala, nemoj da mi se manekenišeš, sredila si se kao da si krenula na modnu pistu. Je l si ti svesna gde si došla, rekla je Vesna

Vesna Rivas čini se da je rešila da zarati baš sa svima na Farmi, pa je tako posle žestoke svađe sa Saškom Karan na red došla i Seksi Sandra i Stanija. Svađa je ispala oko ribanja podova.

Naime, Stanija je zajedno sa Seksi Sandrom dobila zadatak da oriba pod, ali Vesna nije bila zadovoljna kako su one to uradile. Ona je napala Seksi Sandru i rekla da prestanu da se šetaju samo kao manekenke, već da rade.

"Alo bre mala, nemoj da mi se manekenišeš, sredila si se kao da si krenula na modnu pistu. Je l si ti svesna gde si došla", pitala je Vesna Seksi Sandri. Međutim, iako je Vesna uporno izazivala Seksi Sandru, starleta je ostala veoma mirna.

"Gospođo Vesna, nemojte sa mnom tako da razgovarate. Ja nikada nisam radila, ali potrudila sam se ovde koliko sam mogla. Ako nekome ne odgovara kako sam obrisala neka uzme sam i uradi", rekla je, Vesna se nije zaustavila.

"Ma molim te, samo se sređujete i manekenišete, niko ništa ne radi".

Stanija je pokušala da objasni Vesni da je Sandra slaba, da nikada nije radila to i da joj je pokazala kako se cedi krpa, ali je Vesna bila neumoljiva ostajući pri svom da moraju da ponovo oribaju i da nauče kako se to radi.

http://www.youtube.com/watch?v=Sc1AfnlkQ0U

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track