EKREM PATI: Vendi udata za fudbalera!

Farma 4

EKREM PATI: Vendi udata za fudbalera!

Stars -
Gazda Farme je svim snagama pokušavao da se odupre toj činjenici rekavši da joj je taj tip neki potrčko

Goca Božinovska je Ekremu „priznala" činjenicu koja je njega prilično zabolela. Naime, ona mu je rekla da je Vendi udata za fudbalera.

Ekrem nikako nije mogao to da prihvati, pa je svim snagama pokušavao da se odupre rekavši da joj je "taj tip neki potrčko". Posle nekog vremena, Ekrem je ostao za stolom da razmišlja šta se zapravo događa sa Vendi.

U nedelju popodne Zorica i Ljuba su ogovarali Staniju. Složile su se da se Stanija druži sa Ekremom kako bi prikupila glasove publike. Kažu da nije svesna kako se to odražava na mišljenje gledalaca o njoj, prvenstveno iz razloga što je Ekrem znatno stariji od nje. Takođe su se složile da je lenja i da ništa ne radi po ceo dan.

I Vesna Rivas i Miki Mećava su se raspravljali oko čišćenja. Ona je ubeđena da nema sredstava da sredi kuću kako valja. Tu je nastala rasprava. Mikija je iznerviralo to što ga je Vesna nazvala gazdom.

U drugom delu kuće su Zorica, Goca, Era i Daria su ogovarali Vesnu. Sigurni su da je Vesna glumica i da radi samo kada su upaljene kamere. Nervira ih i to što se Vesna konstantno šminka i činjenica da je ušla u previše konflikata za vrlo kratko vreme provedeno na Farmi. Goca je odbrusila svima, rekavši da niko nema hrabrosti da joj kaže u lice šta misli, osim nje same.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track