Maja Nikolić: Hoću da se ljubim sa Velikim bratom
Foto: Dragan Kadic

Veliki brat

Maja Nikolić: Hoću da se ljubim sa Velikim bratom

Stars -
Kada su tajni ukućani ušli u ispovedaonicu, Maja je izjavila da bi se ljubila sa muškarcem koji se zove Veliki brat, jer sigurno postoji dobar razlog zašto nosi to ime

Već zagorela!Maja Nikolić, već posle 24 sata u kući, bacila se na ljubavne fantazije. Njen mačo trenutno je Veliki brat! Pominje Ričarda Bartona, koga bi rado menjala za Milića Vukašinovića...

Soraja, Maja Nikolić i Milić su oduševljeni što su u kući i oni su komentarisali sve ukućane koji su ušli nakon njih. Maja je prednjačila u komentarima, i , uopšte, prepoznaja je većinu ljudi koji su u kući.

Kad je videla Maju Volk, prokomentarisala je da bi ona silovala Milića sigurno i osvrnula se na nedavne izjave Volkove da je spavala sa 6 muškaraca odjednom.

Pevačica je bila oduševljena kada je videla kaskadera Uroša Ćertića "Jao, Uki. On je divan. Veoma je poznat u Holivudu i svi ga zovu da radi sa njima na filmovima."

Kada su tajni ukućani ušli u ispovedaonicu, Maja je izjavila da bi se ljubila sa muškarcem koji se zove Veliki brat, jer sigurno postoji dobar razlog zašto nosi to ime.

Pevačica nije prestajala sa zanimljivim izjavama "Veliki brate, dođi da spavamo zajedno." Izrazila je želju da spava na grudima Urošu Ćertiću.

Kada je gledala Uroša i Avu kako razgovaraju, rekla je da se on zaljubio u nju, a Milić tvrdi da nije tako. Da je Ava previše dominantna i da njegovom egu prija da je "mazne".

Maja se osvrnula i na dečka prošlogodišnje pobednice Marijene, Nemeša. "Ako mi dovedete Nemeša da mi liže stopala ja ću se potruditi da ostanem što duže u kući."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track