PROTIV MRŽNJE: Hrvatska na Čorbinim grudima!

Pomirenje

PROTIV MRŽNJE: Hrvatska na Čorbinim grudima!

Stars -
Frontmen grupe Riblja čorba je za toleranciju i protiv mržnje i ponosan je što je nacionalista, a ne šovinista

Frontmen grupe Riblja čorba Bora Đorđević obukao je majicu na kojoj piše Hrvatska i pokazao svoj način na koji se bori za pomirenje. Naime, u emisiji Olivere Kovačević "Da Možda Ne" Bora je obukao majicu koju je dobio od svojih fanova iz Hrvatske. "Ja sam za toleranciju! Ja ne mrzim nikoga! Biti nacionalista znači biti pripadnik svoje nacije i voleti svoju naciju. To je nešto jako pozitivno. Biti šovinistva znači mrzeti nekog drugog, i to je jako negativno" poručio je Bora Đorđević u emisiji "Da možda ne", i na sebe stavio majicu fan kluba grupe "Riblja Čorba" iz Hrvatske. Roker je poručio da on na ovakav način želi pozitivno da utiče na mlade.

Inače, izbio je skandal sa emitovanjem emisije "Da Možda Ne", Olivere Kovačević, kada je puštena jedna pesma pogrešno navodeći da je reč o pesmi Beogradskog sindikata. Snimak je pušten u emisiji kako bi voditeljka ilustrovala idole koji prenose lošu poruku mladima.

Beogradski sindikat se odmah oglasio zbog emitovana pesma "Kosovo je Srbija", koja je u ovoj emisiji predstavljena kao pesma BS, i protestovala jer pesma i njen skaradni sadržaj neprimeren renomeu ove grupe nije pesma Beogradskog sindikata i tako im naneta velika šteta ugledu BS.

http://www.youtube.com/watch?v=4s-eZEoRXS4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track