Ekrem: 17 dana rasturao sam Vendi!

Ekrem: 17 dana rasturao sam Vendi!

Stars -
Priznao je da su posle 17 dana "ljubavisali" u krevetu i da se tom prilikom desilo svašta

Radojka, Saška i Zorica su krunile kukuruz i ogovarale Vesnu. Saška im je pričala kako je Vesna Rivas dvolična, ljubomorna i kako se ponaša "izrežirano, nalik psihopati koji se uživeo u svoju ulogu". Zorica i Saška su primetile da im Vesna ponekad pregleda stvari.

U sobi su farmeri pričali šta bi se desilo kada bi Stanija napustila Farmu. Ekrem je samouvereno izjavio da on voli Staniju i da je to završena priča, naravno, kada on bude gazda, Stanija će biti sluga. U nastavku priče je pojasnio kako je bilo sa Vendi, kako je sve to izgledalo. Priznao je da su posle 17 dana "ljubavisali" u krevetu i da se tom prilikom desilo svašta.

Ekremu nije bilo jasno šta je to starleta. Stanija mu je odgovorila da su to lepe, pametne i popularne devojke koje svi žele.

Stanija se požalila Ekremu kako previše radi, ali će, ma koliko radila, uvek biit najgora. Njoj je krivo jer će joj čak i sam Ekrem to reći. Ekrem joj je pak rekao da se slaže da ona mnogo radi, a da nema ko da to ceni. Ona mu se požalila i da ukoliko ne bude radila dovoljno, novi gazda će je postaviti na mesto sluge. Ipak, ona je videla i neke svetle tačke u toj ulozi, npr. da će je narod više voleti ukoliko bude sluga.

Priča je malo i skrenula sa teme posla, pa mu se tako ona požalila rekavši da joj žene zavide. Ona u onome što radi ne vidi ništa loše jer, kako je rekla, samo voli da legne da se mazi. Priznala mu je i da misli da ostalim farmerima smeta kada je pored Ekrema, jer ne ostavlja zdravu sliku.

Priznala mu je i da ljudi vole da se slikaju s njom, čak joj i plaćaju više stotina eura kako bi se pojavila na nekom događaju. Ekrem je pozvao Staniju da mu bude gost u Njujorku, a Stanija je pozvala Ekrema i Igbalu kod nje. Ona ga je zatim upitala da li bi želeo da vidi Vendi na Farmi, uz uslov da odgovori iskreno. On joj je odgovorio da bi Vendi bilo jako krivo da ga vidi kako se druži sa Stanijom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track