Darko Lazić se odrekao polusestre!

Kurir saznaje

Darko Lazić se odrekao polusestre!

Stars -
Zvezda „Granda“ iz Brestača ne priznaje da u Ašanji ima dve godine stariju sestru po ocu

Lazići, gde će vam duša?!Darko Lazić krije da ima dve godine stariju polusestru. On ne priznaje da je dvadesetčetvorogodišnja Gordana ćerka njegovog oca Milana. Gordana živi u selu Ašanja, gde se doselila iz Kupinova kad se udala. Ona o Darku i ocu ne želi da priča, dok njena majka Jasmina Sever za Kurir otkriva da je Milanu Laziću rodila ćerku, koju on nikad nije priznao.- S Milanom sam se zabavljala tri godine. Živela sam u Brestaču i delile su nas četiri kuće. Kad sam zatrudnela, njegova majka nije dozvolila da se venčamo i ostavio me je u četvrtom mesecu trudnoće - priseća se Jasmina i dodaje:- Kad sam se porodila, Milan je samo jednom nazvao da pita kako smo i više se nikad nije javio. Nakon toga je ispunio želju svojoj majci i oženio se Romkinjom. Sama sam gajila Gocu šest meseci i onda sam se udala za jednog dobrog čoveka koji ju je priznao kao svoje dete. S njim imam sina i ćerku.Kako Jasmina tvrdi, njena ćerka je jedno vreme bila u kontaktu s Darkom.- Goca se nekoliko puta telefonom čula s Darkom, ali su izgubili kontakt. Kad ide u njihov komšiluk samo spusti glavu. Kad je videla Darka na TV, rekla je: „Vidi gada“ - završava Jasmina.

Darko Lazić: Bolesnici pričaju gluposti!- Odakle vam ta budalaština?! Pa vi niste normalni! Od kojih ste bolesnika čuli tu glupost? Ja imam polusestru?! Naravno da ne! - rekao je Darko Lazić.

Milan Lazić: Htela je da mi uvali tuđe dete!- To nije tačno! Čuo sam da se to priča po selu. S tom ženom sam se zabavljao davno i znam za to dete, ali ono nije moje. Dok je bila sa mnom, imala je još 300 muškaraca. Kad se devojčica rodila, hteo sam da se radi DNK test da se dokaže da nije moje, ali njena porodica nije smela. Možda je htela da mi uvali tuđe dete. Zar mislite da ne bih brinuo o svom detetu? - kaže Milan Lazić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track