VB: Željko uleteo u Avin krevet!

Zamena uloga

VB: Željko uleteo u Avin krevet!

Stars -
Uroš kao Željko sme da uđe u kuću Velikog brata, a Željko ostaje u kombiju i radi sve što inače radi Uroš

Veliki brat je zadao Urošu i Željku tajni zadatak i njih dvojica su na sat vremena zamenili uloge. Svaki od njih trebalo je da radi sve što inače radi onaj drugi, dok ostali ukućani ne znaju za prvoaprilsku šalu.

"Uroše, Željko, sada ćete saznati kako je biti u koži onog drugog. Tokom narednih sat vremena zamenićete uloge. Uroš kao Željko sme da uđe u kuću Velikog brata, a Željko ostaje u kombiju i radi sve što inače radi Uroš", objasnio je Veliki brat i dodao da njih dvojica ne smeju da otkriju ostalima da su na tajnom zadatku.

Željko je odlučio da maksimalno iskoristi sve prednosti uloge Uroša, pa je odmah tražio Avi da ga poljubi. Zbunjenoj starleti ništa nije bilo jasno.

Kada se pojavio u dnevnoj sobi, Uroš je u trenutku zbunio sve takmičare. Maji Nikolić, sa kojom se inače dobro slaže, rekao je: "Sa tobom ne pričam". Pevačica, koja je u lošim odnosima sa Željkom, samo ga je iznenađeno pogledala.

Zadatak su uspešno završen. A Ava je rekla da joj je veoma nedostajao Uroš sat vremena koliko je provela sa jednim od braće blizanaca jer su njih dvoje mnogo progurali.

.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track