Vanja Mijatović: Jedva sam ponovo prohodala
Foto: Nemanja Pancic

Kurir u poseti

Vanja Mijatović: Jedva sam ponovo prohodala

Stars -
Kad sam se prvi put onesvestila, nisu smeli da me spuste jer sam morala da stojim da bi se mider oblikovao prema mom telu, kaže pevačica, koja je povređena u saobraćajki

Oporavlja se.Vanja Mijatović konačno je stala na noge. Iako je mislila da će lako prohodati posle saobraćajne nesreće koju je doživela 21. februara s kolegama Stefanom Petrušićem i Anom Sević, pevačica se mnogo namučila. - Pre četiri dana postavili su mi mider i tada sam stala na noge. Kad su mi uzimali mere, morala sam da stojim desetak minuta da bi dobilo oblik mog tela kako bi mi posle pomoglo u hodanju. Kad sam ustala iz kreveta, osećaj je bio užasan. Nisam imala oslonac jer su mišići atrofirali, gubila sam tlo pod nogama - priča Vanja. Uz nju su sve vreme otac i majka.- Klecala su mi kolena, kao kad beba uči da hoda. I onda, korak po korak. Kad sam se prvi put onesvestila, nisu smeli da me spuste zato što sam morala još malo da stojim da bi se ta masa u mideru oblikovala po mom telu. Nakon toga sam opet pala u nesvest i probudila se u krevetu sva mokra. Svi su se oko mene uspaničili. Plašila sam se da ponovo ustanem. Sad sam veoma obazriva. Pokreti su mi ograničeni. Dan posle nesreće bila sam mnogo jača nego sad. Vežbam i sve će biti dobro, ali čovek u trenutku padne psihički. Porodica je uz mene i ništa ne može da mi zafali - naglašava Vanja, koja se tokom oporavka ugojila oko pet kilograma.

Otac Raco pomaže ćerki
Otac Raco pomaže ćerki

Dan posle nesreće bila sam mnogo jača nego sad. Vežbam i sve će biti dobro, ali čovek u trenutku padne psihički
Dan posle nesreće bila sam mnogo jača nego sad. Vežbam i sve će biti dobro, ali čovek u trenutku padne psihički

Posetio je bivši verenikVanja je presrećna jer ju je nedavno posetio bivši verenik Stavros iz Grčke.- Bio je ovde četiri dana. Po ceo dan smo pričali, igrali igrice, gledali filmove - s osmehom priča Vanja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track