Sindi o evoluciji: Nerad stvorio gospodina!

Sindi o evoluciji: Nerad stvorio gospodina!

Stars -
1 / 10

Ukućani dobili zadatak da budu komičari. Kada je Sindi došla na red, požalila se kako ne zna da bude komična, pa je rešila da izvede stend-ap na osnovu toga što su za nju ukućani rekli da je lenja i da ništa ne radi.- Svi znamo da je evolucijom, znači od majmuna nastao čovek. Jel tako? On se dizao, radio svašta tu i nastao je čovek. i pošto smo nastali ljudi tako, kakvi jesmo, onda mi kuvamo, peremo i tako sve dalje i apropo toga, ovako kaže... A ja ovako sedim, ležim, ovde zamislite more, talase, imam dugu slamku i pijem koktel. I apropo toga kaže "Rad je stvorio čoveka, a nerad gospodina", rekla je Sindi.

Top čeka prinovu

Dragutin Topić uskoro će imati prinovu u porodici. Naime, njegova supruga Biljana je u drugom stanju, a to mu je otkrila neposredno pred ulazak u kuću.

"Tačno je da je Biljana u drugom stanju. Njih dvoje su dugo razgovarali o mogućnosti da on učestvuje u rijaliti programu Veliki brat i zajedno doneli odluku o njegovom ulasku. Naravno da će Dragutin mislima sve vreme biti uz porodicu", izjavio je za Hello najbolji drug Dragutina Topića. Atletičaru će to biti drugo dete.

http://www.youtube.com/watch?v=spUbXLkhZUg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track