Maja: Milić triput preležao HIV

Maja: Milić triput preležao HIV

Stars -

Takmičari Velikog brata navikavaju se na Milića i Soraju, koji su im se sinoć pridružili u kući. Maja Nikolić je ostalima rekla da joj je u tajnoj sobi bilo dosadno i naporno i još jednom iskoristila priliku da istakne da je Milić "opterećen seksom".Sindi i Vesna de Vinča razgovarale su o Nikolini Bojić, misici koja je izgubila titulu jer se saznalo da je udata.Sindi nije razumela zašto je misica ostala bez krune, pa je Vesna pokušala da joj objasni. U razgovor se nepozvana umešala Maja Nikolić, koja je izjavila: "Evo Milića su pustili da uđe, a svi znamo da je preležao HIV tri puta".

"Maja ne sme da pisne kada sam ja u kući", rekao je Milić Vukašinović Velikom bratu, a onda se osvrnuo na Soraju i Avu i rekao da je Ava ljubomorna na Uroša i već ga je pitala da li će se Uroš zapaliti za Soraju.

Milić ju je smirio jer smatra, kao prava provodadžija, da se Soraji sviđa Žarko i da su njih dvoje odličan par i odmah može i verenički prsten. Milić je zaključio da su Soraja i Žarko jedno za drugo i da već spavaju zajedno, odnosno jedno pored drugog.

Dok je Milić razgovarao sa velikim bratom, blizanci su komentarisali guze ukućana i zaključili da Sindi ima guzu za medalju. Potom su Sindi, Željko i Ava komentarisali kakav je Uroš, što ga je iznerviralo, pogotovo što Ava neprestano govori i lupeta gluposti.

Netrpeljivost između Ivane i Anete se nastavlja pa je modelsica istrčala iz sobe i požalila se da ju je Aneta cimala za ruku. Pošto je umorna nije obratila pažnju da je prebacila ruku na Makedonkin krevet, a kada je ova videla, počela je da vuče za ruku.

"Skinem ovu ženu s vrata, ostala mi je i modrica. Ne obraćam joj se uopšte, a ona me dira", požalila se Velikom bratu.

"Ponaša se kao prostakuša, non stop me vređe i napada me i ne znam u čemu je problem. Ne mogu da pričam s njom i ne želim kada se tako ponaša".

"Ajde mrš odavde", obratila joj se Aneta kada je modelsica izašla iz velikog brata i poprskala je vodom.

"Hoćeš da mi se skineš, budalo debela jedna!, uzvratila je manekenka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja