EKREM UCENJIVAČ: Staniju i farmere drži u šaci

EKREM UCENJIVAČ: Staniju i farmere drži u šaci

Stars -
Ekrem je kod farmera lobirao za Staniju, ali ju je ujedno i ucenio da će da joj da štapić ako ga ne bude slušala

Stanija, Ekrem, Goca glumica, Zorica i Aki pričali o tome ko će od sluga da dobije najviše štapića i tako bude nominovan za izbacivanje.

Zorica, kojoj su oba tamičara draga, rekla je da će ove nominacije biti najteže do sada. Ekrem je kod farmera lobirao za Staniju, ali ju je ujedno i ucenio da će da joj da štapić ako ga ne bude slušala.

Goca glumica je pred svima optužila da joj je pretio da će je izbaciti ako Staniji da štapić. Zorica je upozorila Ekrema da ne smeju da pričaju o dodeli.

Stanija je izgledala baš zabrinuta i sve vreme je naglašavala da nije u Farmu došla da bi iskoristila za svoju popularnost jer joj to ne treba.

Aki i Stanija su sluge ove nedelje i onaj ko dobije najviše štapića od farmera ide u Arenu i nominovan je za izbacivanje. Drugog dualistu bira publika svojim SMS glasovima.

Stanija je juče prekrila pravila za sluge i zavukla se u krevet na Filipovo odobravanje. Pričali su o Ljubi i o tome kako je ona dobra, ali da je impulsivna što joj na kraju škodi pa u afektu odreaguje. U tom trenutku je Era, koji je tražio Staniju, ušao u spavaću sobu i zatekao je sa Filipom u krevetu. Era je burno odreagovao pa je povikao kako joj nije mesto kod Filipa u krevetu, a zatim je isterao van sobe govoreći da ide tamo gde joj je mesto. On se obratio i Zadruzi. Zamolio je Zadrugu da odreaguje jer on više nema živaca da juri Staniju. Stanija je u isto vreme objašnjavala da je njeno ponašanje čist revolt prema Eri.

http://www.youtube.com/watch?v=o0ZGE4hFKYM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track