Soraja izbacila Uroša iz kreveta!

Soraja izbacila Uroša iz kreveta!

Stars -
Sinoć je on došao u moj krevet i mislio je da ostane da spava, ali sam ga ja zamolila da ode kod Maje, rekla je starleta
1 / 5

Soraja otkako je ušla u kuću Velikog brata pomutila je odnise između Uroša i Ava. I Ava je u njoj vidi konkurenciju, ali starleta kaže da ona prema Urošu oseća samo prijateljstvo.

1:00 - U ispovedaonici Veliki brat ju je pitao kakav je odnos između nje i Uroša.

"Drugarski osnos. On je super dečko. Voli da se zeza i pozitivan je. Uroš mi odgovara kao društvo. Ne bih volila da neko pogrešno shvati moj odnos sa Uroš. Ja sam takva. Volim da se zezam. Sinoć je on došao u moj krevet i mislio je da ostane da spava, ali sam ga ja zamolila da ode kod Maje jer ne želim da ukućani nešto krivo shvati. Mi smo drugari", pravdala se Soraja.

Soraja je rekla da se najbolje slaže sa Žarkom i Urošem, pa i sa Bobanom, dok o odnosu sa Avom misli da je korektan i normalan, da ako joj nešto zatraži ona joj to odmah da.

1:20 U sobi Aneta, Nevena i Uroš razgovaraju, da bi Uroš konstatovao da su žene zaljubljene u Slavka, da bi Aneta ciniično dodala da je ona najviše od svih.

1:30 - Ava tražeći sakrivenu zmiju po kući pričepila je prist. Toliko je jauknula, a potom je shvatila da joj je pukao nokat. Maja joj je odmah pritrčala u pomoć i zatražila flaster.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track