KO ĆE DOBITI VIŠE ŠTAPIĆA: Stanija ili Aki?

KO ĆE DOBITI VIŠE ŠTAPIĆA: Stanija ili Aki?

Stars -
Atmosfera je uzavrla pred večerašnje deljenje štapića slugama koje su ove nedelje bili Stanija i Aki

Farmeri celi dan užurbano rade. Svi su se dali u spremanje kuće i dvorišta, a čak su i napravili ljuljaške, gde će farmeri da se odmaraju od napornog fizičkog rada.

Atmosfera je uzavrla pred večerašnje deljenje štapića slugama koje su ove nedelje bili Stanija i Aki. Već se povela polemika da Ekrem lobira za Staniju i da ako neko želi da mu se zameri daće štapić Staniji.

Zorici nikako nije jasno kako Ekrem dozvoljava sebi da nagovara ukućane da ne daju Staniji štapić. Ona je ubeđena da je on zaljubljen u nju, što je on oštro demantovao. "Ko nju šiša! Ja sam mogao da joj pomognem da dobije velike glasove, a sad ću da je otkačim.", rekao je Ekrem.

Drugog duelistu za Arenu bira publika SMS glasovima, a Gljiva je ubeđen da on večeras neći ići u duel i da će proći sigurno do sednog-osmog kola, a Zorica ne zna i ne želi da razmišlja o tome i ne može da zna kakvo je mišljenje gledalaca i kako će glasati.

Dok su spremali Zorica je prebacila Goci glumici da ništa ne radi i da zabušava, na šta joj je glumica odgovorila da ju je gazda oslobodio da bi se stigla spremiti za večeras, a potom je uzela krpu u ruke i oribala pod.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja