IZBACIVANJE SA FARME: Stanija pobednik duela, Nazif napušta imanje
Foto: Print

IZBACIVANJE SA FARME: Stanija pobednik duela, Nazif napušta imanje

Stars -
Duelisti Ekrem i Stanija ceo dan su proveli u izolaciji učeći za kviz znanja

Stanija Dobrojević i Nazif Gljiva su bili najmanje omiljeni Farmeri ove nedelje. Njih dvoje su ceo dan proveli u izolaciji i učili za kviz znanja u kome je pobedu odnela Stanija Dobrojević. Njoj su duplirani glasovi.

Stanija je ove nedelje bila sluga zajedno sa Akijem, i vredno je radila, ali je najviše problema imala sa gazda Erom koji je svaku priliku koristio da je maltretira. Aki se izjasnio da ima kilu i da ne može mnogo da radi, pa ga je gazda poštedeo koliko je mogao.

Po kući se danima pričalo ko će dati štapić Staniji, da bi na kraju samo osmoro takmičara dalo štapić Akiju. Čak je i Ekrem Jevrić, koga je Stanija smatrala "prijateljem" dao štapić njoj, jer mu nije, kako je rekao, donela čaj. Starleta se osetila izdanom "Ekreme izdao si me. Kod mene il' si čovek, il' si pi.ka. Nema treće."

Drugi duelista, Nazif Gljiva, imao je najmanje glasova od strane publike i on će se naći licem u lice sa Stanijom. Duelisti su ceo dan proveli u izolaciji gde su učili za kviz znanja.

Nakon što je Stanija dobila sve štapiće, a Milan Tarot je podržao i u šali rekao da joj treba dići spomenik, svi ukućani su odjednom otkrili svoje pravo lice.

Ekrem je razgovarao sa Gocom glumicom. Ona mu je rekla da se veoma začudila što je dao Staniji štapić, na šta je on odgovorio "Ma ona je mene izdala, a ne ja nju. Ja sam bio sa njom, a ona me za.ebala.", bio je iznerviran Ekrem.

22.26 Farmer koji napušta imanje je Nazif Gljiva, a Stanija je pobednik kviza znanja.

Starleti su glasovi duplirani. Nazif je nakon dupliranja glasova osvojio 13 odsto glasova, a Stanija 87 odsto. Filip i Stanija su se zagrlili, a starleta je bila poprilično srećna u njegovom zagrljaju.

Mama Stanijina je rekla da nije sigurna da li bi joj se Filip dopao i kada bi bili napolju. Uvek se slažem sa njenim izborom.

22.20 Stanija znala odgovore na skoro sva pitanja, njoj se dupliraju glasovi

Staniji se dupliraju glasovi.

22.10 Ognjen je dočekao Staniju i Nazifa

Stanija je rekla da je malo učila, ali da studira ekonomski fakultet, pa će videti kako će se snaći, a Nazif rekao da je nesuđeni agronom, i nada se da će duel proći kako treba.

22.05 Nazifa u studiju čeka prijatelj Boban Rajović

Pevač je rekao da je iznenađen zato što je Nazif insistirao da ga on baš sačeka ako bude ispao. Pevač i Stanija su imali dogovor da mu upravo ona glumi u spotu za pesmu "Ne verujem, ne verujem" jer se radi o starletama, ali je ipak odlučio da to bude Soraja.

22.00 Stanija rekla da se oseća odlično, Filip joj pomagao da naloži vatru.

Stanija je rekla da su joj dali mokra drva i da se smrzla u izolaciji, ali joj je Filip pomogao da naloži vatru. Era je njoj i Nazifu doneo doručak, a kasnije i ručak, a Stanija je sve vreme učila, jer, kako kaže, nema šta da radi u kućici.

Nazif je uveren da će on ostati u kući, rekao je da je siguran u svoju pobedu.

21.48 U studiju se nalazi Stanijina mama

Stanija je rekla da joj je najveći stres i problem ako bude mama morala ili brat da govore o njoj, jer ona može samu sebe najbolje da objasni.

"Stanija je veliki borac, ne znam zašto osuđuju Staniju, to ne znači da je loš čovek.", rekla je Stanijina mama.

Na situaciju sa Erom Ojdanićem kaže da joj je izuzetno neprijatna i da ne bi da komentariše njegovo ponašanje. "Ekrem je interesantan i bezazlen.", rekla je Stanijina mama i dodala da mu je zamerila zato što je dao Staniji štapić.

http://www.youtube.com/watch?v=ZwWgq1RjYsc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track