Najnovije vesti

Sindi može da telefonira iz kuće Velikog brata!
Foto: Damir Dervišagić

Nevena ljutito tvrdi

Sindi može da telefonira iz kuće Velikog brata!

Stars
Manekenka nakon svađe s pevačicom pitala Velikog brata zašto je modelsici dozvoljen kontakt sa spoljnim svetom

Halo, Veliki brate!
Nevena Milićević otkrila je u ispovedaonici da je nekim ukućanima dozvoljena upotreba telefona, što je mimo svih pravila. Nakon što je imala žučnu raspravu sa Sindi, a potom i napad histerije, zbog čega niko od ukućana nije spavao svu noć, Veliki brat je pozvao manekenku u ispovedaonicu da je pita šta se dešava i da razjasne njen sukob s bivšom modelsicom.

- Želim samo da kažem da se nadam da ću iz ove kuće izaći normalna. Mene baš briga šta ovi ljudi misle o meni, znamo se deset dana. Nije fer što je nekim ukućanima dozvoljeno da telefoniraju i čuju se sa svojima - govorila je Nevena, ali odjednom se začuo cvrkut ptica, kojim je Veliki brat poklopio njen glas. Ona je i dalje pričala, ali nije se čulo šta kaže... Kad je završila, ponovo se začuo glas Velikog brata:
- Nevena, uvek možeš da dođeš u ispovedaonicu i zatražiš nešto od Velikog brata, a na njemu je da odluči hoće li ti to ispuniti.

Pozvali smo produkcijsku kuću „Imoušn“ i poslali mejl da pitamo kako to da Sindi ima kontakt sa spoljnim svetom i ko još od ukućana ima te privilegije, ali do zaključenja broja nismo dobili nikakav odgovor.

 

Nevena Milićević
Nevena Milićević

Željko: Nevena je prizivala svece

Nevena je vikala, psovala i budila ukućane, a njeno ponašanje opisao je Željko u ispovedaonici.
- Nismo se naspavali jer je Nevena pobesnela. Rekla je da je ovo đavolja kuća i prizivala svece. Nije je bilo briga što ostali žele da spavaju.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...