Vendi: Tintoreto ne treba da ispadne, inspiriše me!

Vendi: Tintoreto ne treba da ispadne, inspiriše me!

Stars -
Retrovizori su tu, pipci su tu, intelektualni kapaciteti... naložili smo smederevac, pratimo situaciju. Ako Slavko ne ispadne, on se vraća nikad jači. Tek onda će da se širi, poručuje Vendi

O tome šta misli ko će večeras da napusti kuću, Vendi smatra da će to da bude neko ko je najmanje kreativan, jasno aludirajući na Uroša Ćertića, dok su mlađi tj. blizanci potrebni, kao i Tintoreto.

"Kao naša inspiracija, izvor humora je važan Tintoreto jer nas inspiriše“, pojasnila je Nikolićkinu ulogu u kući i dodala da bi volela da Džin ispadne.

Za Maju Nikolić je rekla da je matirana, nokautirana u šahovskoj partiji, a da su sada drugi tu u igri, oni koji vole da se lepe, bilo iz kurtoazije ili zbog toga što žele sa svima da budu dobri, jer pripadaju "kolektivističkom razmišljanju". Vendi je istakla da takve posebno voli da maltretira.

Takođe, dodala je da je Tintoreto ili kvazimodo zvani Baron Minhauzen, kako sve naziva Maju Nikolić, postao autsajder, a da su joj zanimljivi ljudi poput Uroša i Slavka koji to još uvek ne shvataju.

"Maja se žali drugima, a ti njeni znaju da ne smeju da udare na mene", rekla je Vendi i otkrila da će "Džin" u toku dana ili noći postati nova žrtva.

Na pitanje Velikog brata da li Tintoreto zaslužuje priznanje za to što se prvi popeo na šank, Vendi je samo u svom maniru rekla: " Zdrav čovek ne može da namašta to što Tintoreto može sa svojom glupošću". Ona je još dodala da Maja deli ukućanima sitne komlimente, i potkupljuje „sitne duše“ nekim gestovima poput kuvanja kafe, pranja itd.

Veliki brat je završio njeno izlaganje tako što joj je rekao da može da se vrati opservaciji i kontemplaciji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track