RASPAD BRAKA: Razvode se Ana Kokić i Nikola Rađen!
Foto: Damir Dervisagic

RASPAD BRAKA: Razvode se Ana Kokić i Nikola Rađen!

Stars -
Pevačica pre tri nedelje ostavila muža i s decom Ninom i Teom preselila se kod majke, on viđen u jednom klubu s Nikolijom, ćerkom Vesne Zmijanac

Raspad braka!Ana Kokić i Nikola Rađen se razvode! Ona je pre tri nedelje napustila supruga i s ćerkama Ninom i Teom otišla kod majke u kuću na Banovom brdu, piše magazin Stori. Vaterpolista je potvrdio za ovaj nedeljnik da trenutno živi sam, ali da svakodnevno viđa decu.- Mislim da bi naš konačan rastanak doneo više loših nego dobrih stvari. Pričam samo o sebi i svojim greškama. O njenim ne želim da govorim iz poštovanja. Da, imao sam nekoliko grešaka u našem odnosu. Mi smo se dogovorili da se zbog naših devojčica ništa ne sme primetiti i da aktuelnu situaciju pokušamo da rešimo najbezbolnijim mogućim potezima - rekao je Nikola za Stori.Nikola je priznao da će se boriti da prevaziđu bračnu krizu.- Neću da dozvolim da izgubim ono što imam, zato što su se moji roditelji razveli kada sam imao 11 godina. Ipak, ponekad je bolje stisnuti zube i reći: „Ovo ne ide“, pa se razići gospodski, nego ubijati sve ono lepo što je krasilo taj odnos - kazao je Rađen.Nesuglasice u braku Rađenovih krenule su odavno, a jedna od poslednjih bila je u decembru. I tada je Ana napustila supruga, ali mu se ubrzo vratila. Sada su opet zapali u krizu, a kao moguć razlog pojedini navode Nikoliju Jovanović, ćerku Vesne Zmijanac, s kojom je Rađen nedavno viđen u jednom klubu.

Radimo na popravljanju odnosa!Ana Kokić nije bila opširna u svojoj izjavi o bračnoj krizi, ali je potvrdila muževljeve komentare njihovog trenutnog statusa.- Reći ću samo da nismo ni prvi ni poslednji kojima se ovo dešava, ali radimo na tome da prevaziđemo bračnu krizu. Dalje ne bih ništa komentarisala - rekla je Ana za Stori.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track