LJUBAVNA ISPOVEST MAJE VOLK: Čekaću ga do kraja života!

LJUBAVNA ISPOVEST MAJE VOLK: Čekaću ga do kraja života!

Stars -
Svoju neprežaljenu ljubav je upoznala tokom studija i odlučila je da ga čeka i u stotoj

Maja Volk je u ispovedaonici otkrila kome je posvetila pesmu "Daleko si" koju je zajedno sa Topom otpevala na sinoćnjem Balkan song kontestu.

Maja je ispričala svoju ljubavnu priču koja traje već trideset godina i skoro je plakala dok je pričala.

Svoju neprežaljenu ljubav je upoznala tokom studija i bio je mangup sa beogradskog asfalta, šest godina stariji od nje.

"Zajedno smo završili studije, samo što je on dugo studirao farmaciju. Od njega sam čula prvi narodnajk", rekla je Maja.

Maja ja rekla da su se razišli zato što je ona želela još da istražuje. Nakon njenog povratka iz Australije, rešila je da se uda za njega, ali, ne znajući da se u međuvremenu oženio. On je dobio decu, ona je dobila troje. Kasnije je on emigrirao za Novi Zeland.

Posle mnogo godina, nakon drugog braka i tri deteta, sreće se ponovo sa Dušanom.

"Ulazi jedan sedi čovek koga nisam prepoznala, ali u džemperu koji sam ja isplela pre trideset godina i onda se desi knedla u grlu kao i sada. I ridamo svi, moja ćerka, njegova ćerka, cela kafana...", evocira uspomene Maja na taj susret, i nastavlja da joj se poverio tada da je hteo da promeni ime u Almo, što na španskom znači duša, kako ga je samo ona zvala, jer su stranci teško izgovarali Dušan.

Maja je u međuvremenu dobila rak, a Dušan se vrato na Novi Zeland. Kasnije joj je pisao, uporedivši je sa ogromnim dijamantom s kojim ljudi ne znaju šta će, na šta Maja konstatuje: "Niko ne zna šta će sa mnom, mnogo me ima!" "Čekaću ga i u devedesetpetoj i u stotoj, do kraja života!", rekla je ona.

http://www.youtube.com/watch?v=DB9wdCkVq6I

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track