LJUBA I ZORICA OPLELE: Stanija zarađuje na onoj stvari!
Foto: Youtube

LJUBA I ZORICA OPLELE: Stanija zarađuje na onoj stvari!

Stars -
Ljuba i Zorica su ogovarale sve Farmere, i Staniju su zakačile, ali ni repera Ša nisu izostavile

Ljuba i Zorica Marković su napravile svoj mali klan i sada ogovaraju koga stignu. Sve po redu, a na red je, osim Stanije koju svakodnevno ogovaraju po nekoliko puta, došao i reper Ša o kome su donedavno pričale sve najlepše.

Ljuba je objašnjavala Zorici da je Ša da kreten što se druži sa nekim koga je "popljuvao". "Rekla sam mu da je Stanija jadnica, ona nikad nije bila u Njujorku."

Zorica je rekla da je Stanija zaradila na "onoj" stvari i da neće da priča sa njom." Eee, znaš šta i Miki me je baš razočarao, kolege su pričale o njemu da je dvoličan, ali sad je to dokazao. On samo ćuti, kao ne vidi ništa.", nastavila je Zorica da ogovara sledećeg Farmera.

Pevačica je nakon svega, dok su sedele na ljuljaškama rekla Ljubi da Ša vidi u njoj konkurenciju i da se zato priklonio malo Staniji. "On misli da ona ima šansu i zato se priklonio njoj. On će sledeće nedelje da ispadne" i Ljuba se složila.

Ša kaže da nekome smeta što je on ok sa Stanijom. "Ljuba je drugačija prema meni. Distanciram se od zlih ljudi.", rekao je reper.

Reper je rekao Ljubi da je Milan Tarot super dečko. Ljuba mu je rekla da greši. "Ovde neko pravi haos. A ja znam ko.", rekao je Ša, a Ljuba je rekla da je to neko ko ide iz kreveta u krevet, a Ša je pomislio odmah na Jovanu, ali je Ljuba rekla da nije i aludirala na Staniju. Ša se na to šokirao jer Stanija ne ide iz kreveta u krevet, nego je stalno sa Filipom.

http://www.youtube.com/watch?v=XYQzTxIDSeE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track