LJUBA MAGIJA: Ja organizujem i kontrolišem tuđe misli!
Foto: Beta

LJUBA MAGIJA: Ja organizujem i kontrolišem tuđe misli!

Stars -
Ako ja umem da objasnim detetu život, onda sam nepogrešiva i stavovi su mi ispravni, objasnila je Ljuba

Ša je bio u senu i pričao sa Ljubom o svom jučerašnjem danu, a ona je priliku iskoristila i da mu objasni kako funkcioniše u privatnom životu.

"Ja sam juče bio super, obožavao sam svoje ponašanje, baš sam bio gotivan. Znaš kad sam bio odličan. Moj strah je ogroman, plašim se da ne izgubim voljene osobe.", poverio joj se reper.

Ljuba je rekla da mnogo čuva svoje prijatelje, ali da ih analiza, i da pravi statistkiku. "Pratim im svaki korak, svaku misao kontrolišem njihovu, zbog predostrožnosti. Organizacija i kontrola tuđih misli, to je moj posao.", rekla je Ljuba i ispričala da je ponosna na to kako je objasnila svojoj deci razvod od muža.

"Oni su morali da vide pravu sliku svog oca. Tu je, ali nije tu, ne sme da se prikaže. Ako ja umem da objasnim detetu život, onda sam nepogrešiva i stavovi su mi ispravni.", objasnila je Ljuba i dodala "On mene juri i dan danas, jer zna da sam jedina osoba koja ga neće izdati i prodati, ali on i dalje ima tu priču, juri me, neće da se ženi, ali ja sam njegova mirna luka."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track