Ljuba priznala Staniji: Ako ostanem, ovde će biti pakao!
Foto: Youtube

Ljuba priznala Staniji: Ako ostanem, ovde će biti pakao!

Stars -
Ja na ljubav uzvratim ljubavlju. Kako ona pokazuje ljubav, tako ću i ja da vratim. Na njenu žalost, ja sam videla ko je, rekla je Ljuba

Nakon što ju je Zorica Marković izabrala za slugu, Ljuba Pantović ne može da poveruje šta joj se događa. Ona je rešila da priđe i razgovara sa skoro svim Farmerima i pokuša da izgladi odnose, jer se uskoro dodeljuju štapići. Prva je bila Stanija.

Starleta je rekla da joj se Ljuba otvorila i da je potegla sve moguće teme, ali da ne razume zašto se to sad odjednom dešava.

"Ja na ljubav uzvratim ljubavlju. Kako ona pokazuje ljubav, tako ću i ja da vratim. Na njenu žalost, ja sam videla ko je.", rekla je Ljuba, na šta joj je Stanija odgovorila da se svi prave ludi.

"Da vidimo šta će o faci reći milion ljudi da na kantar prodaje nekoga ko joj je bio prijatelj.", rekla je Ljuba, a Stanija je rekla da bi posle svega bilo najbolje da se Era i Zorica stave "na ignore".

Ljuba je izjavila da neće da se služi lobiranjem, i da će svi dati štapić kome god hoće. "Šta bude biće, pakao počinje odmah ako ostanem ovde. Što je najgore, ona me prva stavila za favorita.", rekla je Ljuba.

Stanija je rekla da Ljuba pokušava da joj se približi, i da joj nije sad jasno. "Zoka je odigrala tako kako je odigrala, jer je ličnost za sebe i ima veliki ego i karijeru i sve. Ljuba se nakačila na nju, mislila je da može, ali se prevarila.", rekla je Stanija i dodala da najviše zamera što je je Ljuba dala najviše snage Zorici i da je stavljala na pijedestal, što je Ljuba i priznala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track