DOBILA BATINE: Dunja Ilić završila s potresom mozga!
Foto: KURIR

Sarajevo

DOBILA BATINE: Dunja Ilić završila s potresom mozga!

Stars -
Pevačica je u sarajevskom klubu pokušala da zaštiti drugaricu u tuči u klubu Jež i dobila batine

Pevačica Dunja Ilić zadobila je potres mozga u tuči u klubu Jež u utorak uveče u Sarajevu kada je pokušala da odbrani drugaricu.

"Imala sam lakši potres mozga i nagnječenje ručnog zgloba. Bitno je da sam sada dobro i da se dobro osećam", otkrila je Dunja.

"Moja prijateljica i ja smo napadnute ni krive ni dužne. Izbila je tuča u kojoj se slučajno našla moja drugarica, a ja nisam neko ko će stajati sa strane i posmatrati kako neko tuče nekoga koga volim. Jače je od mene da pokušam da reagujem i pomognem tom nekom u nevolji i to je nemoguće iskontrolisati. Ne razumem muškarce koji tuku devojke i verujem da bih pokušala da zaštitim i kada bih videla da neko tuče na ulici neku devojku koju ni ne poznajem.

Osuđujem svaku vrstu nasilja nad ženama, veoma sam srčana i mrzim nepravdu", ispričala je Dunja, ali slučaj neće prijaviti policiji.

"Sarajevo je mali grad i svi se znaju. Verujem da je neko prijavio slučaj, a kada sam ja u pitanju, neću to uraditi. Na kraju uvek sve dođe na svoje i zaista verujem da će i bez mog učestvovanja doći do pravde i kada je ovaj slučaj u pitanju", kaže Ilićeva, koja ne strahuje za svoju bezbednost, i ne planira da napusti Sarajevo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track