Vesna Rivas Seksi Sandri: Jeftina si, priča se po gradu!
Foto: Youtube

Nije skupa

Vesna Rivas Seksi Sandri: Jeftina si, priča se po gradu!

Stars -
Dobar ti je rad, ali ti je niska cena, mnogo si jeftina, priča se po gradu, oplela je Vesna

Nakon zahteva koji je zadruga poslala, a to je da svi kažu ko od Farmera nema svoj stav i mišljenje, najviše glasova imali su Ekrem, Dule i Seksi Sandra.

Svako od njih je dobio priliku da ipak kaže šta misli i da se izjasni, a na opšte čuđenje ukućana, Seksi Sandra je bila najveće iznenađenje.

Ona je rekla da smatra da je Vesna Rivas teška osoba i da postoji razlog zašto su se svi u kući posvađali sa njom. Međutim, Vesna je odmah uzvratila time što je rekla da Sandra nema pojma ni o čemu.

"Sandra nema stav, ima neku kočnicu, i plaši se da ne ispadne glupa. Sandra, ti si kao usporen film.", rekla je Vesna, nakon čega je Sandra rekla da je dovoljno stvorila za svoje 24 godine i da radi šta hoće, kad hoće.

Rivas se nije tu zasustavila "Mala, imaš cenu. Čula sam, priča se po gradu.", ali Sandra joj nije ostala dužna "Vesna, ja sam opasan igrač, nemoj sa mnom da se za*ebavaš!"

"Dobar ti je rad, ali ti je niska cena, mnogo si jeftina, priča se po gradu.", oplela je Vesna, a Sandra joj je rekla da je debela i da neće da se svađa dalje sa njom jer je poštuje što je starija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track