Ša odbrusio Ljubi: Htela si da ugaziš Staniju, a sad se šetate!
Foto: Youtube

Pale maske

Ša odbrusio Ljubi: Htela si da ugaziš Staniju, a sad se šetate!

Stars -
Farmeri su uspeli da unesu razdor među dvoje ukućana koji su se nejviše družili i kleli u svoje prijateljstvo

Nakon što je Zorica Marković postavila za sluge svoje donedavne najbliže "prijatelje", na Farmi je atmosfera nepodnošljiva. Svako se sa svakim posvađao, a sada je došao red i na osobe koje su bile najbliže, Ljubu i Ša.

Ša i Ljuba su pričali i Ljuba mu je rekla da mu je "kao" drugarica, a on joj priča iza leđa. Optužbe su bile u oba pravca. "Ljubo, nemoj ti meni da pričaš, do juče si pljuvala Staniju i maltretirala je, a sad ideš i šetaš se sa njom.", rekao je Ša, a Ljuba se branila i rekla da nije htela da je maltretira, a on je odgovorio "Ma daj, znamo oboje šta si radila, družili smo se tada baš i sve si mi pričala. Htela si da je ugaziš, a sad se šetate.", bio je uporan reper.

"Ja nikom ne verujem više", rekao je Ša, a Ljuba je potvrdila tu rečenicu.

Ljuba i Sandra su u mraku pričale da Ša ima kompleks i da su ukućani uspeli ono što su zamislili, a to je da ih posvađaju. "On tebi kaže da se kao ne takmiči sa tobom, a sve vreme priča o tome. Ja vidim da je on iskren, ali nekad nisam sigurna", rekla je Sandra.

"Zamisli šta mi je rekao! "Znaš Sandra, ja znam mnogo stvari o tebi"!", rekla je Sandra, a Ljuba rekla "Ma nemoj, a on je cvećka?".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track