Zorica: Evo zašto mi je Ljuba bila sluga

Zorica: Evo zašto mi je Ljuba bila sluga

Stars -
Drago mi je što ova baba neće odlučiti, rekla je kikbokserka. Zorica je naravno svoj štapić dala Ljubi i objasnila zašto je postavila upravo nju prošle nedelje za slugu

Zorica Marković i Ljuba iskoristile su situaciju tokom dodele štapića da se još malo izvređaju.

Naime, Ljuba je pokrenula svađu rekavši, nakon što joj je Stanija dala štapić, da joj je drago što Zorica neće odlučivati.

"Drago mi je što ova baba neće odlučiti", rekla je kikbokserka. Zorica je naravno svoj štapić dala Ljubi i objasnila zašto je postavila upravo nju prošle nedelje za slugu.

"Gospođica Ljuba je pokušala da manipuliše zajedno sa Dariom, zato sam je postavila za slugu", rekla je pevačica, a onda je reč dobila Ljuba.

"Trebalo bi da ova emisija traje pola sata da bih rekla ovim ljudima šta si lajala o njima, teleća glavo. Tvoje manipulacije su danas izbile na videlo. Ti si ta koja kidiše na poene, a ne ja. Laješ okolo i baviš se jadnim stvarima, prostakušo. Danas si počela da isprovociraš moj fizički napad mašući štapom. Pričaš javno kako imaš u ovoj produkciji svoje ljude, jadna si i bedna", rekla je Ljuba, a Zorrica je sve vreme dobacivala "trandžo".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja