VB MAGAZIN: Tema emisije su agresivne žene u kući
Foto: Youtube

VB MAGAZIN: Tema emisije su agresivne žene u kući

Stars -
Miki i Marijana će ugostiti poslednjeg izbačenog ukućanina, kao i prijatelje preostalih ukućana

Kao i svake nedelje, Marijana Mićić i Miki Đuričić ugostiće ukućanina koji ne poslednji napustiti kuću, kao i prijatelje ostalih ukućana.

Gosti će biti Boban Stojanović, Anđelka Prpić, Nada Obrić, Zvonko Marković i Dejan Nestorović.

Boban Stojanović je stigao u studio. On je izjavio da mu je nedelja po izlasku iz kuće bila najlepša u životu. "Svi mi se javljaju na ulici, prepoznaju me. Odlično iskustvo.", rekao je Boban.

"Veliki brat je jedna brutalna igra. Svi moraju da budu svesni da smo 24 sata pred kamerama i da je moj izbor kako ću da se ponašam.", kazao je Stojanović.

Boban je rekao da se čuo sa majkom i da su posle dugo vremena razgovarali smisleno, konačno. On je rekao da je Ava veoma neobično biće. "Žao mi je što se vodi hajka protiv Ave. Ona je vrlo senzibilna."

Boban je u igri koju je igrao sa Marijanom, na pitanje da li je imao iskustvo sa devojkom, rekao da su mu mnoge devojke plakale na pragu, ali da je on ostao dosledan sebi.

U studio je stigla Nada Obrić koja je rekla da poznaje većinu ukućana i da joj je apsolutni favorit Dragutin Topić.

Zvonko Marković je rekao da je Veliki brat nenormalno okruženje i da su svađe među ženama potpuno očekivane. "Ubacili su dva mužjaka, pa su se oko njih pobile ženke.", rekao je kreator.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track