Ćemo pravi razdor: Stanija ima dečka, nemoj da se zaljubiš!
Foto: Printscreen

Ćemo pravi razdor: Stanija ima dečka, nemoj da se zaljubiš!

Stars -
Pevač je Filipu pričao kako ne sme da se zaljubi u Staniju i da će sve biti potpuno drugačije kad izađu

Pevač Ćemo je ušao na Farmu sa tajnim zadatkom. On ima misiju da posvađa i unese razdor među Farmerima. Počeo je sa Ekremom, a sledeći na redu je bio njegov najbolji drug Filip Panajotović.

On je Filipu pričao kako ne sme da se zaljubi u Staniju i da će sve biti potpuno drugačije kad izađu. "Filipe, ona ima dečkla napolju, čuo sam da je rekla "Ja moram nekome da se vratim."", rekao je Ćemo Filipu, za šta je on rekao da sve zna i da je to bilo ranije i da se sad iskristalisalo.

"Tek će se iskristalisati kad izađete napolje. Samo nemoj da se zaljubiš. Znaš kakvo sam ja iskustvo imao, kako sam pukao, sećaš se? Nikad to ne bih sebi opet dozvolio.", rekao je Ćemo. "Ja nisam takav. Stanija je pokazala svim akoliko mi se predala.", odgovorio je Filip.

Filipa je drug podseća kako sve izgleda u Beogradu kada se "narolja" sa njim, Vladom Stanojevićem i Cvijom. "Znam Ćemo, ali meni je lepo. Ja vidim i osećam da se sviđamo jedno drugom, nije to neka sprdnja. Na početku je to bilo samo da provodimo vreme zajedno, ali sada je drugačije. Prija mi. Nisam tip koji će lako da se zaljubi. A taj najviši stepen će se dogoditi napolju.", objasnio je Filip Ćemu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track