AKI PRAVI HAOS: Nek' crkne Zorica, sve ću da joj radim u inat!

AKI PRAVI HAOS: Nek' crkne Zorica, sve ću da joj radim u inat!

Stars -
Ma ona je luda, napala me iz čista mira, jesi čula? Ma sad ću sve da joj radim u inat, nek' crkne, rekao je Aki

Aki i Zorica Marković su se u toku dana sukobili jer je Aki za Vesnu Rivas rekao "Volim je, ali ne mogu da je gledam!", a Zorica je pomislila da se to odnosi na nju i osula je paljbu.Mladi pevač se žalio Goci Božinovskoj kako ga je Zorica napala. "Ma ona je luda, napala me iz čista mira, jesi čula? Ma sad ću sve da joj radim u inat, nek' crkne. Namerno ću sve da kvarim."

Kasnije, kada su imali sastanak povodom himne Farme koju moraju da osmisle, Aki je pokušao da minira Zoricu i rekao je da mu se uopšte ne dopada himna i pokazao je palac dole.

Zorica je na to odgovorila im sad ne da pesmu jer "gospodin" ima drugi predlog. "Ne dam vam pesmu. Ako vam smetam, šutnite me. I ono što je Dule danas rekao. Ja sam od srca napravila palačinke, a ovde su svi prokomentarisali da sam to uradila zbog štapića.", pravdala se Zorica.

Stanija je zatim ustala i rekla Zorici da ne bi trebalo da se nervira. "Kako možete uopšte da se nervirate zbog Akija? Vi ste napravili pesmu savršeno. Sve ste pomenuli.", rekla je Stanija, a zatim se obrušila i na Ša. "Kako ti Ša možeš da se nerviraš zbog Akija? Dogovorili smo se da bude rep pesma i Aki ima svoj deo, nek otpeva svoj čuveni triler i ćao. ", odbrusila je Stanija.

http://www.youtube.com/watch?v=qiu6aJp46CY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track