Ekrem: Osvetiću se Mikiju, leti napolje za dve nedelje!

Ekrem: Osvetiću se Mikiju, leti napolje za dve nedelje!

Stars -
Miki Mećava ide druge nedelje aut. Dvoje idu, Stanija i on, a ti Memo, tebe neću da izbacim, a ako ispadneš, ti mene da staviš za gazdu, rekao je Ekrem

Ekrem je vidno revoltiran što je opet sluga. Čim je to saznao, počeo je da viče i da preti.

"Što si mene opet stavio? Šta sam ja tebi uradio? Znaš li ti ko sam ja ovde?", vikao je Gospoda na Mikija Mećavu, dok mu je ovaj rekao da ga je postavio za slugu jer je Ekrem hteo njega.

"Ja sam došao ovde da osvojim prvo mesto, tj. da pobedim. Osvetiću mu se veri sun, on će za dve nedelje napustiti imanje. Ja sam ovde glavni!", rekao je Ekrem.

Ekrem je rekao da neće slušati Mikija i da neće raditi ništa. "Miki Mećava ide druge nedelje aut. Dvoje idu, Stanija i on, a ti Memo, tebe neću da izbacim, a ako ispadneš, ti mene da staviš za gazdu. Pa onda ti dođeš kod mene u Njujork da se družimo", ubeđivao je Ekrem Mema.

Goca je pratila Ekrema u štali i rekla mu je da ga je Miki stavio da bi izbacili Vesnu jer je niko ne podnosti. Ekrem rekao da je mnogo nervozan i da nema druga nijednog ovde.

"Vidiš li ti da ja nemam druga nijednog ovde? Milan je vrlo dobar momak i njega sam zavoleo. A na prethodnoj farmi sam non stop bio sa Acom Ilićem, a ona Natalija me je obožavala", osvrnuo se Ekerm na prethodnu Farmu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track