Najnovije vesti

Soraja luks apartman zaradila u kutiji, htela 5 min na Fejsu!

Veliki brat

Soraja luks apartman zaradila u kutiji, htela 5 min na Fejsu!

Stars
00:38h
Starleta nije baš bila zadovoljna nagradom jer je očekivala nešto drugo, a pri tom i ne voli bazen, pa je insistirala da vikend pokloni nekom drugom

Soraja Vučelić je kao pobednik igre izdržljivosti "Život u kutiji" dobila nagradu od Velikog brata, a to je romatičan vikend u najekskluzivnijem apartmanu u Beogradu.

Nagradu može iskoristiti do kraja maja, a u apartmanu će dobiti sve sto poželi. Biće joj omogućena kompletna VIP usluga, a Veliki brat je posebno istakao bazen.

Soraja nije baš bila zadovoljna nagradom jer je očekivala nešto drugo, a pri tom i ne voli bazen, pa je insistirala da vikend pokloni nekom drugom. Rekla je Velikom bratu da bi je više obradovalo da je dobila pet minuta na Fejsbuku.

Takođe je rekla i da je ne ispunjavaju materijalne stvari, već da kada poželi romantiku provodi je u stanu sa svojim dečkom. Veliki brat se našalio sa Sorajom da će, kada odabere datum, vikend sa VIP uslugom biti u kući na Košutnjaku, a razmisliće hoće li joj omogućiti da nagradu pokloni nekom drugom.

Soraja je želela da zezne ukućane pa je po izlasku iz ispovedaonice rekla da ona bira osobu koja će sledeća biti izbačena iz kuće. Ukućani su bili potpuno zbunjeni i poverovali u veličinu nagrade, a videćemo kako će se situacija dalje odvijati.

Podsećamo, za večerašnje izbacivanje nominovane su Soraja, Ava i Maja Nikolić. Ava i Soraja su uverene da će one izaći iz kuće, dok je Maja sigurna u ostanak.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...