ZAVODI RED U VB: Željko postao Supermen

ZAVODI RED U VB: Željko postao Supermen

Stars -
Željko je nakon poraza u igri sa kutijama, kao utešnu nagradu dobio kostim Supermena

Željko je nakon poraza u igri sa kutijama, kao utešnu nagradu dobio kostim Supermena, pa je postao Super Željko. Od "Velikog brata" dobio je zadatak da obuče kostim i da nadgleda ukućane. Potrebno je da ispravlja sve njihove greške. "Veliki brat" više nema strpljenja za ukućane, jer ih je do sada već par puta opomenuo, pa je postavio Željka da vodi računa o njihovom ponašanju.

Soraja Vučelić, kao pobednik igre izdržljivosti "Život u kutiji" dobila nagradu od "Velikog brata", a to je romatičan vikend u kući na Košutnjaku. Nagradu može iskoristiti do kraja maja, a u apartmanu će dobiti sve sto poželi. Biće joj omogućena kompletna VIP usluga.

Soraja nije bila zadovoljna nagradom, pa je insistirala da vikend pokloni nekom drugom. Rekla je Velikom bratu da bi je više obradovalo da je dobila pet minuta na Fejsbuku i da je ne ispunjavaju materijalne stvari, već da romantične trenutke provodi u stanu sa svojim dečkom. "Veliki brat" je zamolio da razmisli još malo kome bi ustupila nagradu. Na pitanje ko od nominovanih ukućanki napušta kuću, odgovorila je da će to biti ona, pošto je Maja Nikolić rekla da sigurno ostaje, i da neće da se pakuje, a i Ava je uverena da ostaje. Soraja je dodala da Maja i Ava znaju više nego ona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track