FARMA: Vesna, Radojka, Marija i Filip duelisti!
Foto: Printscreen

FARMA: Vesna, Radojka, Marija i Filip duelisti!

Stars -
Vesna Rivas se zahvalila svima koji su joj dali štapić

Vesna Rivas je večeras dobila najviše štapića od duelista i ona ide u izolaciju, zajedno sa Radojkom Bogdanović, koja je imala najmanje SMS glasova. Marija Petronijević je ranije bila direktno nominovna i ona će do arene, gde će se boriti za ostanak na Farmi, boraviti u štali, zajedno sa Filipom Mitrovićem koji je takođe direktno nominovan jer je spavao preko dana.

Vesna Rivas se zahvalila svima koji su joj dali štapić. Kaže da joj je žao što nije postila i što nije sa svojom porodicam. Ali, kako kaže, biće joj draže da bude sama kad već ne može sa svojima.

Ekrem je rekao da je toliko štapića i očekivao.

Od večeras Ćemo je zvanični takmičar rijalitija, i iako do sada nije bilo moguće da se glasa za njega, kako Ognjen kaže: "Period belog medveda je za njega završen".

21.11 - Počela podela štapića!

Saška Karan je dala štapić Ekremu. Kaže da nema ništa protiv njega, a sa Vesnom je koleginica.

Ljuba je dala štapić Vesni zbog, kako kaže, tradicije koju njih dve imaju. Memo je dao štapić Vesni.

Ša je dao štapić Vesni, jer je Ekrem, kako kaže, njegov menadžer. Aki je dao štapić Vesni, jer je u dobrim odnosima sa Ekremom. Dule je dao štapić Ekremu, jer ga budi u nezgodno vreme. Zorica je dala štapić Ekremu, jer joj je žao da Vesna sutra bude sama u izolaciji. Filip je dao štapić Ekremu.

Stanija je dala štapić Vesni iako, kakao kaže, podržava ideju Saške i Zorice. Filip Mitrović dao je štapić Vesni, jer je više puta sve izvređala i kako kaže laže i truje naciju. Radojka je dala štapić Ekremu jer lupeta.

Goca Božinovska je dala štapić Vesni, jer stalno ima sukobe. Jovana je dala štapić Vesni. Danijel je dao štapić Vesni. Milan Tarot je dao štapić Vesni, jer je sa Ekremom po ceo dan. Miki Mećava dao je štapić Vesni.

http://www.youtube.com/watch?v=Q8hBX1sTtM0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track