Deda Milice Pavlović: Moja Mica više voli ženske!
Foto: Youtube

Deda Milice Pavlović: Moja Mica više voli ženske!

Stars -
Kada je ekipa pitala Milicu da li sa cimerkom sa kojom spava u istom krevetu ima više od prijateljstva, ona je odgovorila "To znamo samo mi."

Milica Pavlović je jedna od pevačica koja je privukla pažnju za kratko vreme. Ona je svojim vrckanjem i izazovnim igranjem zainteresovala brojnu publiku među kojima su uglavnom muškarci.

Međutim, postoji šansa da Milica nije dostupna za muškarce, nego samo za žene. To je ekipi Amidži šoua otkrio Miličin deka.

Ekipa je nenajavljeno upala kod Milice Pavlović u stan. Ona se u tom trenutku spremala i bila je vidno iznenađena kada je ugledala kamere.

Odmah su ušli u kupatilo i snimili sveće na kadi. "Da, tako se ja opuštam, upalim sveće i pustim muziku". Milica je pokazala da u frižideru ima domaća jaja koja joj je deka donosi. Ona je napomenula da se loše hrani i pokazala dijetu koju joj je prepisao trener.

Milica je rekla da pokušava da uči i pokazala skriptu ispita koji je pala dva puta na Fakultetu političkih nauka.

Ekipa je probudila Miličinog dedu koji je spavao u spavaćoj sobi. On je rekao da ju je on odgajio od 3. meseca i da joj je kupovao "Pamper".

Dekica je rekao da ju je učio da igra, ali je objasnio da Milica voli momke i devojke, ali više devojke. Kada je ekipa pitala Milicu da li sa cimerkom sa kojom spava u istom krevetu ima više od prijateljstva, ona je odgovorila "To znamo samo mi."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja