Žarko Stojanović: Za pare sam spreman na sve!
Foto: Damir Dervišagić

Pobednik VB spreman na sve za veliku lovu

Žarko Stojanović: Za pare sam spreman na sve!

Stars -
DOBRA GLUMA Boli me du.e šta će da misle o meni. Ako mi nude dobre pare, zašto bih rekao ne. Znam ko sam i šta radim. Neću da pričam o svom seksualnom životu, provalite šta je istina

Žarko Stojanović posle pobede u „Velikom bratu“ uživa u popularnosti i ne potresa se zbog priča da je gej.Jedan od blizanaca iz Francuske tvrdi da je njegovo istupanje u javnosti kao homoseksualca samo gluma, koju je dobro naplatio. Naime, jedan francuski časopis iskeširao mu je veliku svotu da ispriča da je tri godine u vezi s dečkom Antoninom.- Niko me nije terao na to, za to su mi dali pare. Neću da pričam o svom seksualnom životu, provalite sami šta je istina.Ko ti je dao pare?- Jedan francuski časopis mi je dao 9.000 evra. Taj dečko na fotografijama je moj drug i on je strejt. Novac je uvek potreban i nije mi bio problem da odglumim da sam gej. Boli me du.e šta će da misle o meni. Ako mi nude dobre pare, zašto bih rekao ne. To je moj život, šta me briga šta će drugi misliti. Dobro znam ko sam, šta sam i šta radim.Jesi li podelio pare s drugom?- Dao sam mu nešto malo, oko 2.000 evra.I Željko je za 2.500 evra izmislio priču da je u vezi s pobednicom francuskog „Velikog brata“.- Da smo u Parizu, ovaj intervju bih ti naplatio 1.500 evra. Željko nije to uradio za tako male pare, uzeo je više. Sve što piše u francuskim medijima o Željku i meni je prodata priča.On želi da ostane u Srbiji, kakvi su tvoji planovi?- Biću malo u Srbiji, pa ću otići u Pariz. Tamo imam poslovni projekat u vezi s biologijom. On uskoro počinje i zbog toga moram da budem u Francuskoj najmanje šest meseci.Ko te je od ukućana najviše nervirao?- Maja Nikolić, zato što vređa ljude. Baš me je nervirala.Zbog čega ti se ne sviđa Ava?- Ne volim takav način predstavljanja, ona je kao drogirana. Bilo je dana kad nije bila takva, ali ona nije moje društvo.Misliš li da je koristila Željka da bi stigla do finala?- Mislim. Kad neko od početka laže, nema razloga da menjam mišljenje.Šta si radio sa Sorajom u krevetu?- Samo smo ležali, nismo se tucali.

Žarko slavio u noćnom klubuPosle žurke kod „Velikog brata“ pobednik Žarko je s bratom Željkom i Nevenom Milićević otišao u klub „Stefan Braun“. Dao je doprinos humanitarnoj večeri i u šanku mućkao koktele. Tamo mu se pridružila glumica Tamara Dragičević s dečkom Petrom Benčinom. Žarko je s njima nazdravio šampanjcem.

Ava je kao drogirana. Bilo je dana i kad nije bila takva, ali ona nije moje društvo
Ava je kao drogirana. Bilo je dana i kad nije bila takva, ali ona nije moje društvo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track