PARANOJA: Georgiev izvređao Marka Kona bez razloga

PARANOJA: Georgiev izvređao Marka Kona bez razloga

Stars -
Pevač je burno reagovao na svog dojučerašnjeg prijatelja jer Marko Kon čita tekst za Paparaco lov

Vlado Georgiev javno je izvređao dojučerašnjeg dobrog prijatelja Marka Kona koji ga je u emisiji “Paparaco lov” na duhovit način prozivao što kupuje veće količine piva u ranim jutarnjim časovima. Georgiev je na Tviteru burno reagovao i poručio Konu da se stidi.

"Sram te bre bilo što čitaš one bizarne komentare u kretenskom "Paparazzo lovu", a ovamo mi se praviš neki drugar. Mrš!", napisao je Vlado po emitovanju Pinkove emisije. Kon se pravdao, ali je Vlado bio neumoljiv, pa su se u raspravu uključili i njihovi fanovi. Konovi obožavaoci su Vladu nazivali Bugarinom, a fanovi Barbe su zaključili da je Marko pogazio prijateljstvo zarad popularnosti.

Da bi stavio tačku na javnu raspravu Kon je objasnio da je sa autorom Vladi omražene emisije, Darkom Popovićem potpisao ugovore da čita napisani tekst, odnosno ofove koji prate sliku.

"Ja nisam autor ni jednog segmenta emisije Paparazzo lov i u ugovoru stoji da ne mogu da odbijem da procitam tekst koji mi pošalju", napisao je Kon. A tviteraši su mu poručili da to nije posao za njega jer na taj način omalovažava svoje prijatelje i saradnike na estradi.

"Nikad se niko osim Vlade i Dare Bubamare nije naljutio na mene zbog čitanja tekstova", istakao je Kon, kome je angažman u toj emisiji jedan od izvora prihoda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track