ISTINA ILI LAŽ: Ljuba pukla na vest o vezi ćerke i njenog dečka?!

ISTINA ILI LAŽ: Ljuba pukla na vest o vezi ćerke i njenog dečka?!

Stars -
Bilderku je navodno na Farmi posetio socijalni radnik, a ona je doživela nervni slom kada je saznala da joj je ćerka trudna sa njenim dečkom

Ljube Pantović je saznala da joj je ćerka trudna sa njenim dečkom Aleksandrom Čabarkapom (32) i jedva su je uspeli smiriti, ali je ipak odlučila da ostane na Farmi.

"Zbog zanemarivanja maloletnih ćerki, čiji je otac Karađorđe Subotić u zatvoru, kako sam čuo, Ljubu Pantović je pre nekoliko dana iz Farme izvela socijalna služba, a između ostalog, rekli su joj i za napise u medijima prema kojima je njena starija, ali još uvek maloletna ćerka Aleksandra (16) priznala da je trudna sa majčinim dečkom Aleksandrom Čabarkapom (32). Ljuba je tu informaciju veoma teško primila, počela je da plače i jedva su je smirili. Žena je doživela nervni slom, potpuno se oduzela. Onda su joj rekli i da je njena ćerka sve to kasnije demantovala, da je rekla da nije trudna, kao i da nije u vezi sa majčinim dečkom, već da je to izmislila da bi stricu nanela zlo. Ali, Ljuba ipak nije prestajala da plače", ispričao je izvor i dodao da bilderka posle svih saznanja ipak nije napustila rijaliti.

"Priča se da je Ljuba rekla da želi da ostane na Farmi i kao razlog navela da ostaje zbog novca. Svi su bili zbunjeni, ali to je bila njena odluka, te je vraćena u program", rekao je dobro obavešteni izvor.

Iz produkcije Farme demantovali su ovu priču.

"Socijalni radnici nisu posetili Farmu niti je Ljuba, kao što smo ranije rekli, obaveštena o dešavanjima van rijalitija, te stoga nema potrebe da komentarišemo ove navode", rečeno nam je u PR službi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track