FARMERI SVE DEBLJI: Ne rade i ne vode računa o izgledu!

FARMERI SVE DEBLJI: Ne rade i ne vode računa o izgledu!

Stars -
Gazda najpopularnijeg imanja u Lisovićima, Proka, vidno je nezadovoljan učinkom farmera, a Ekrema bole zglobovi od promaje, zbog čega se požalio Goci Božinovskoj

Kako se bliži kraj četvrte sezone popularnog rijalitija "Farma", VIP farmeri su sve deblji i deblji i čini se da sve manje vode računa o svom izgledu.

Gazda najpopularnijeg imanja u Lisovićima, Proka, vidno je nezadovoljan učinkom farmera, a Ekrema bole zglobovi od promaje, zbog čega se požalio Goci Božinovskoj.

I, kako to obično biva, umesto da Vip-ovci zasuču rukave i pokažu kako pravi farmeri rade na njivi, ovosezonska ekipa takmičara je sve lenja i lenja. Sve što ih zanima je, čini se, ogovaranje i lenčarenje.

Pevačica Goca Božinovska se, moramo primetiti, lepo popravila, Stanija je nabacila celulit, a Ekrem, koji je ove nedelje ponovo izabran za gazdu, se žali na bolove u zglobovima.

I dok televizija Pink svakodnevno i veoma pažljivo brine o svim društvenim i životnim potrebama njihovih takmičara - glavnih aktera Farme, VIP-ovci su, s druge strane, sve više razmaženi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track