Gordana Bjelica: Žene na Farmi su ljubomorne na mene!
Foto: Dragan Kadic

INTERVJU, glumica napustila imanje

Gordana Bjelica: Žene na Farmi su ljubomorne na mene!

Stars -
Sve do jedne su me tako gledale. Samo je u pitanju gradiranje i koja je koliko gradi popila. I neki muškarci su to osećali prema meni

Gordana Bjelica po drugi put je napustila imanje u Lisoviću, ali ne žali zbog toga.Ona kaže da je znala da će se dogoditi mnoge stvari, jer ima dar da predvidi situacije koje će se desiti u budućnosti.- Svi mi govore da sam vidovita, a to se potvrdilo po ko zna koji put. Samo ću reći da sam preko Ambasade Rusije svojevremeno bila u njihovoj školi koja se bavi ljudima s takvim sposobnostima.Kako gledaš na „Farmu“ nakon drugog ulaska?- „Farma“ za neke ljude predstavlja sigurnu kuću. Neki od njih su se pripremili za nekoliko meseci i znaju da će ostati. Šta se to dešava s njihovim karijerama? Njih je neka teška muka naterala da tamo dođu.Ko je pokazivao ljubomoru zbog toga što si se vratila?- Kada je reč o ženskoj ljubomori, sve do jedne su me tako gledale. Samo je u pitanju gradiranje i koja je koliko gradi popila. Sve su bile ljubomorne, pa i neki muškarci.Ko je pobednik, po tvojoj proceni?- Radojka je prešla onaj prag mudrosti na koji smo navikli da vidimo od nje. Ona polako korača prema Knez Mihailovoj ulici. Već vidim gde i kome se priklanja. Filip Panajotović i Stanija Dobrojević takođe imaju dosta izgleda da ostanu do kraja.

Miki želi JovanuGoca Bjelica ostavila je pismo, kojim je šokirala mnoge farmere. U jednom delu pisma, pored proglašenja Ekrema za gazdu, direktno je prozvala Mikija Mećavu i Jovanu Nikolić.- Danijele, vidim da s Jokom već spavaš leđa o leđa. Stid ili premor? Joka preforsira i kada radi, jede i pije. Milionima muškaraca pokazala je kako ona to jezikom u krevetu umije. Joko, Bog ti dao lepotu i dobru dušu, pa se nadam da ćeš se smilovati i na Mikija. Znam da bi i minđušu dao za jednu noć sa tobom - napisala je ona, a ostali su bili šokirani.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track