VESELO U MALMEU: Esmina žurka za pamćenje!

Redžepova pokazala kako se slavi u njenoj zemlji

VESELO U MALMEU: Esmina žurka za pamćenje!

Stars -
Makedonska delegacija ugostila novinare i kolege iz drugih zemalja učesnica Evrovizije u Malmeu

Kraljica romske muzike i predstavnica Makedonije na Evrosongu Esma Redžepova organizovala je noć uoči druge polufinalne večeri nezaboravnu žurku.Ona je ugostila novinare i delegacije drugih zemalja učesnica ovogodišnjeg Evrosonga. Zabava je počela tačno u ponoć u Folkset parku, u zdanju gde je smešten Evrokafe. Esma je nastupila s kompletnim orkestrom, a na bini joj se pridružio i kolega Lozano, s kojim izvodi pesmu „Pred da se razdeni“. Esma je ređala hitove poput „Bašalen“, „Romalen“, „Čaje šukarije“, a hala je bila mala da primi sve koji su želeli da vide i čuju kraljicu romske muzike iz Makedonije. Sat vremena kasnije sa Esmom su zapevali i Bugari, a pored pesme „Makedonsko devojče“, koju je njihova predstavnica otpevala za Esmu, izveli su i numeru „Šampioni“, s kojom se takmiče. Nakon skoro dvočasovne muzičke zabave Esma i Lozano su se pridružili gostima, a Esma nije propustila priliku da prelista njen najdraži dnevni list - Kurir!

Esma je sa pevačem Lozanom u Malmeu čitala Kurir
Esma je sa pevačem Lozanom u Malmeu čitala Kurir

Svi su bili oduševljeni izvedbom romskih pesama
Svi su bili oduševljeni izvedbom romskih pesama

Rumun tuži Francuze!Jedan francuski dnevni list nazvao je rumunskog predstavnika Čezara „ciganskim kočijašem iz zemlje vampira“. To je izazvalo buru negodovanja rumunske manjine u Francuskoj i Švedskoj, a Čezar je podneo tužbu protiv te medijske kuće.

RTS: Sarin profil lažanSara Jovanović nije vlasnik niti na bilo koji način upravlja nalogom na društvenoj mreži Tviter pod nazivom SaraJoEU. Objavljivanjem neistinitih informacija u vezi s porukama poslatih sa ovog naloga, naneta je šteta, narušeni su njen ugled kao i evrovizijskog tima Srbije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track