BEBI DOL: Htela sam samo malo da secnem Sašku!
Foto: Printscreen

BEBI DOL: Htela sam samo malo da secnem Sašku!

Stars -
Čak sam i ostalim ženama pokazala šta sam našla i nožić sam sakrila u rernu, čekala sam pravi trenutak da to uradim, a žene su mi se čak smeškale, rekla je Bebi Dol

Nakon šokantnog snimka na kome se vidi kako Bebi Dol juri Sašku Karan skalpelom, oglasila se i pevačica.

"Nisam želela da je posečem. Pošto smo imali devojačko veče, ja sam htela da joj secnem malo haljinu pozadi, kao kad muškarci cepaju košulje na momačkim večerima. Ionako mi se nije dopadala njena haljina, baš imam jednu haljinu među mojim stvarima koju sam htela Saški da poklonim. Ona je tražila Eri da izvede striptiz, pa se on popeo na sto i igrao, a ja sam njoj htela da secnem haljinu na dnu, malo do guze, da pokažem sasve su srpkinje", rekla je Bebi Dol.

"Otišla sam do radionice da nađem neke makaze, ali bile su samo neke tupe. Nisam mogla sa njima to da uradim, jer kada bih pokušala da joj isečem haljinu, ona bi primetila. Našla sam sklapel, ko bi rekao da može da bude tako ubojito sredstvo. Čak sam i ostalim ženama pokazala šta sam našla i nožić sam sakrila u rernu, čekala sam pravi trenutak da to uradim, a žene su mi se čak smeškale", dodala je.

Na kraju su pomirile. Bebi Dol je objasnila Saški da joj nije bila namera da je iseče, već je samo htela da napravi foru.

http://www.youtube.com/watch?v=7Tk255cX56E

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track