TONI CETINSKI PRIZNAO: Bio sam na liposukciji!

TONI CETINSKI PRIZNAO: Bio sam na liposukciji!

Stars -
Kako je sve još bilo sveže nakon operacije, na Porinu sam još nosio steznik. Nisam to radio toliko zbog estetike nego zato što sam sam sebi bio trom, priznao je pevač

Pevač Toni Cetinski progovorio je o tome šta mu smeta na Porinu i Evrosongu, a priznao je i da se nedavno podvrgnuo estetskoj operaciji.

"Pazim na ishranu i vežbam i nikako se ne mogu rešiti stomaka, a čak ne pijem ni pivo. O tome sam jedan dan pričao sa svojim prijateljem koji se bavi estetskom hirurgijom pa mi je rekao da problem mogu rešiti liposukcijom, a pre Porina sam i otišao na taj zahvat", rekao je Toni

"Kako je sve još bilo sveže nakon operacije, na Porinu sam još nosio steznik. Nisam to radio toliko zbog estetike nego zato što sam sam sebi bio trom", priznao je Toni Cetinski u emisiji 'Nedjeljom u dva'. Dodao je i da se još nije sasvim oporavio od zahvata pa se muči sa vezanjem cipela jer ga steže u stomaku.

Toni je rekao i da nije zadovoljan time kako je organizovan Porin te da je ljut na sebe jer je opet dozvolio da bude besplatni show program HTV-a, ali dodao je i da ništa ne zamera svojim kolegama dobitnicima Porina. Svima im je još jednom čestitao na nagradama.

Kako kaže, nije zadovoljan ni Evrosongom te je napomenuo kako bi mogli od Srba nešto da nauče o lobiranju za svoje kandidate. Uz sve to, dotakao se i kolega sa kojima bi mogao da radi duete.

"Sa Tompsonom i Cecom nikad ne bih radio duet, ali sa Severinom bih. Seve je kraljica i njen seksepil nije sporan", rekao je, ali i brzo dodao da nikad nije ništa bilo između njega i splitske pevačice.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track