LEKARI: Stanija treba da napusti Farmu!
Foto: Youtube

LEKARI: Stanija treba da napusti Farmu!

Stars -
Našli su mi cistu ili miom koji preti da pukne, a imam i upalu jajnika, ne znam od čega, rekla je Stanija Filipu

Otkad je su Filip Panajotović i njegov kum Danijel Alibabić razgovarali da li je Stanija trudna, ona ne prestaje sa posetama lekaru.

Kada je bila kod doktora, urađeni su osnovni ginekološki pregledi i ustanovljeno je da nije u drugom stanju, ali je moguće da ima neke druge probleme.

Ona je, nakon što se vratila od doktora rekla Filipu da nije trudna, ali da su joj našli nešto na jajnicima. "Našli su mi cistu ili miom koji preti da pukne, a imam i upalu jajnika, ne znam od čega. Čak su mi lekari rekli da ću možda morati da izađem sa Farme.", rekla je Stanija, a Filip ju je zagrlio.

Stanija je kasnije pričala sa magarcem. "Ja ti dam jabuku i hleb iz svoje ruke, a ti nećeš, čudan si ti donki. Magare malo slatko, mnogo si sladak i otrcan. Što ti plače to oko, nesrećo moja mala, idu ti suze, zašto? Kako je tebi magare kad si tako sam? Svi imaju decu, prasiće, teliće, piliće, svi su zajedno, samo si ti sam za sebe. Da nisi ti donki malo prehlađen?", završila je Stanija, ali nije dobila odgovor.

http://www.youtube.com/watch?v=1iO0-b4Cy30

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja