Najnovije vesti

(NE)MOGUĆE: Stanija abortirala?!

Farma

(NE)MOGUĆE: Stanija abortirala?!

Stars
Navodno u jednu kliniku u Beogradu stigla je s prekrivačem preko glave kako je drugi pacijenti ne bi prepoznali. Ordinacija je ispražnjena zbog nje

Intervencija koju je Stanija Dobrojević u ponedeljak ujutru imala i zbog koje je izašla iz rijalitija nije bio pregled zbog ciste na jajnicima, već abortus, koji je na njen zahtev odrađen u jednoj klinici.

Naime, kako kaže dobro obavešteni izvor upućen u čitavu priču, Dobrojevićeva je pre nekoliko dana, kada je napustila imanje od pola osam ujutru do jedan sat po podne, bila u klinici kako bi, po njenoj želji, prekinula trudnoću.

- Lekar je najpre ustanovio da je Stanija trudna, pa je ona u dogovoru sa produkcijom ujutru odvedena u jednu kliniku u Beogradu, gde je stigla sa prekrivačem preko glave kako je drugi pacijenti ne bi prepoznali. Ordinacija je ispražnjena zbog nje, i nije bilo nikoga sem ljudi neophodnih za zahvat. Nakon razgovora, Stanija je tražila prekid trudnoće što je i učinjeno - priča dobro obavešteni izvor i dodaje da je starleta bila veoma uznemirena zbog svega što joj se dogodilo.

- U klinici su morali da je zadrže zbog cele procedure i uspavljivanja tokom zahvata. Kada se probudila bila je uplašena i raspitivala se o tome kakva je procedura dalje. Staniji su rekli da mora strogo mirovati i da izbegava bilo kakve poslova, kao i da će sve što je urađeno biti čuvano kao tajna. Kako sam čuo, čak nije ni zavedeno u knjige da je urađen abortus već su sve upisali kao nešto drugo, a šta, ne znam tačno - dodao je naš izvor.

U želji da čujemo komentar porodice na ovu priču pozvali smo Stanijinog brata Sanija koji nam je rekao:- Imamo informaciju o svemu što se tiče Stanije i samo ću vam reći da nije bilo ni blizu abortusu, imala je upalu jajnika. Podsećanja radi, Dobrojevićeva je po povratku na imanje ispričala kako ima cistu na jajniku i kako je od lekara dobila naređenje da mora da miruje.

Kada smo pozvali produkciju „Farme” da nam prokomentarišu zdravstveno stanje Stanije Dobrojević, dobili smo samo potvrdu da ima upalu jajnika.- Kao što je i sama rekla po povratku sa pregleda, Staniji je dijagnostikovana upala jajnika. Ona prima odgovarajuću terapiju i već se bolje oseća. Na poštedi od poslova na farmi je još danas.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...